reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej,
ściągnęłam do domu. Jakie dzisiaj tłumy w niektórych sklepach o_O masakra.
Pojechałam do Douglasa po puder, mojego oczywiście nie było (powiedziała, że marka rzuca ich kilka, rozchodzą się moment i ciężko doprosić się o dosłanie....) i babka zaproponowała inny. Niby tak samo dobry, nawet tańszy ale... nie wiem, czy dobrze zrobiłam. Okaże się.

Z tego co pamiętam wit. K każą suplementować przy KP, przy mm nie musiałam, podawałam tylko D3. A też czytałam, że właśnie powinno się badać poziom, a poza tym, z jakiegoś powodu u noworodków jest jej niższy poziom... i bądź tu człowieku mądry...

Teraz D3 suplementuję Krzysiowi, latem nie podaję bo on całymi dniami przed domem siedzi, ale w takim okresie dostaje pół tabletki.

aga6 - ja też wolę naturalne metody leczenia - wit.C i srebro koloidalne podane na początku choroby potrafią nawet anginę rozgonić. A jak młode chodzi do przedszkola, to wiadomo, że coś przyniesie co jakiś czas.

kunalesna cieszę się, że u męża wszystko dobrze :)

U mnie dopiero 23 tc... ja to się naczekam do samego końca na moją córcię ;)

Aniu tata na pewno się ucieszy, ze przyjeżdzasz na święta :)

reklama
co się stało? :(
A bo wlasnie maz do mnie dzwonil ze nie chcieli mnie martwic, ale 6 grudnia jego siostra ma pierwsza sprawe karna...bo 4.12.15 roku chlopak potracil ja na pasach i lezala w spiaczce 17 dni i sie okazalo ze ojciec chlopaka powolal swojego bieglego i cos jest na niekorzysc siostry Sz. Dodam ze ona ma 17 lat ( 18 skonczy w marcu w moj termin) i bliznyna mozgu, lewa strona jest slabsza

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

A bo wlasnie maz do mnie dzwonil ze nie chcieli mnie martwic, ale 6 grudnia jego siostra ma pierwsza sprawe karna...bo 4.12.15 roku chlopak potracil ja na pasach i lezala w spiaczce 17 dni i sie okazalo ze ojciec chlopaka powolal swojego bieglego i cos jest na niekorzysc siostry Sz. Dodam ze ona ma 17 lat ( 18 skonczy w marcu w moj termin) i bliznyna mozgu, lewa strona jest slabsza

ojej :( co może być na niekorzyść... jak na pasach ją potrącił, to tylko kierowcy wina. Funkcjonuje ona normalnie? biedna :(

reklama
Tak troche wolnej sie uczy, ma problemy z koncentracja ale tak...miala rehabilitacje..biegly moze bo jedynyn swiadkiem byla jej siostra, po za tym ma pieniazki wiec chce sie bronic...

Do góry