reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Nie wie o ciąży i tak samo ze to wnuk...nie wiem czy ta wiadomość ze zostanie dziadkiem wpłynie na niego pozytywnie czy negatywnie...
Ciężko stwierdzić. Najlepiej by było porozmawiać z jego lekarzem... z drugiej strony... nie wiem czy większym szokiem nie będzie kiedy wnuk się na świecie pojawi a tato nie będzie mieć czasu by się z tą wiadomością oswoić.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko stwierdzić. Najlepiej by było porozmawiać z jego lekarzem... z drugiej strony... nie wiem czy większym szokiem nie będzie kiedy wnuk się na świecie pojawi a tato nie będzie mieć czasu by się z tą wiadomością oswoić.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
To nie wchodzi w grę aby tak długo zwlekać...a o stanie psychicznym taty najbardziej sie orientuje mama bo lekarz przez telefon nie udziela takich informacji...ja tylko zastanawiam sie czy to nie może pogorszyć jego stanu czy kozę polepszyć...jestem ich pierwszym dzieckiem i zawsze byłam córeczka tatusia dlatego mam takie wyrzuty sumienia ze to z mojego powodu wpadł w depresje i obiecałam sobie ze zrobię wszystko aby polepszyć jego stan...

Hej, ciezko cokolwiek Ci doradzic w tej sprawie bez znajomosci szczegolow. Moj maz ma problemy psychiczne i jak dowiedzial sie o drugiej ciazy to zaczal sie stresowac jeszcze bardziej, przez co jego stan sie pogorszyl. Wszystko zalezy od choroby, Waszej relacji, lekarstw i samego czlowieka...
najlepiej porozmawiac z lekarzem, on bedzie wiedzial na jakim etapie jest Twoj ojciec lub z mama, ktora jest najblizej niego. Potem cokolwiek zadecyduj. Nikt na forum raczej nie pokusi sie o diagnoze i rade. W kazdym razie powodzenia!

Zgadzam sie ze cieżko sie wypowiedzieć w Twojej sprawie Aniu. Psychologiem nie jestem, sytuacji rownież nie znam. Nie wiem co spowodowało ta chorobę i czym Ty sie do tego przysłużyłas i czy aby na pewno.

Czarownica dzięki za link :*

Zdecydowanie zalezy to od czlowieka i pewnie tez powodu przez ktory jest w depresji. Pogadaj z mama i ona moze wypytac lekarza.

f2w3d5qpfp7a43en.png

Właśnie, mama jest najbliżej taty, rozmawia z nim i widzi go na bieżąco. Może ona Ci podpowie co zrobić, a może ona jest w stanie delikatnie przekazać mu tę nowinę ? Na pewno wie jak do niego podejść

Właśnie wiem...tylko z mama na spokojnie dopiero będę mogłam gadać wieczorem bo ona pracuje a tez nie jest to powiedziane ze będzie miała czas...dlatego muszę wybrać taki dzień w który ma wolne a ze ona jeszcze studiuje w weekendy to dopiero sie okaże czy jutro będę miała jak z nią pogadać...

reklama
Odnośnie depresji..
Znam trzy osoby wyleczone wit d3 z k2 i magnezem oraz dietą..
A lekarze przepisywali im juz psychotropy i skazali na straty.

Do góry