reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hmmm... a to nie wiem, ja liczac od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki 29 maj mam termin wyliczony na 5 marzec ale usg mowi że to bedzie 27/28 luty :)

Pochwale Wam sie zakochalam sie w slicznej włóczce ale nie umiem dziergac ale znalazlam na facebooku "Dziergi Agi" i dziewczyna w 2dni zrobila mi sliczny komin z tej włóczki! :D
Zobacz załącznik 784779
Fajoskie ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Kunalesna??jolka?? Jestescie?

f2w3d5qpxg6wu3u2.png

Hej dziewczynki :)
bylam dzis u gina i moja Jagodka rosnie zdrowo na 25 tydz ma 740g.
Za to ja przytylam 2.5 kg w miesiac nie wiem jak to mozliwe bo ostatnio tyle stresu mialam i cienko z apetytem.
Od poczatku ciazy 6 kg na plus :)

Gin smial sie ze mam oszukany brzuch bo jest rozlany na boki i przed to nie widac go tak jak u wiekszosci jego pacjentek. Z synem tez taki mialam wiec Podobno taka uroda i efekt systematycznych cwiczen przed ciaza :)

reklama
Do góry