emilja0308
Fanka BB :)
To musze dobrze zabezpieczycPodam adres tylko kurierem prosze
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To musze dobrze zabezpieczycPodam adres tylko kurierem prosze
Ojojojojo co ja widze ! PychotkiZobacz załącznik 784813 zapraszam na bajaderke wlasnorecznie robiona
hej kochana :* super, że malutka rośnie nie martw się u mnie ostatnio +3 kg w miesiąc... a od początku już chyba 6 czy 7 kg :/ a który masz tydzień? i powiedz jak się czuje mąż?Hej dziewczynki
bylam dzis u gina i moja Jagodka rosnie zdrowo na 25 tydz ma 740g.
Za to ja przytylam 2.5 kg w miesiac nie wiem jak to mozliwe bo ostatnio tyle stresu mialam i cienko z apetytem.
Od poczatku ciazy 6 kg na plus
Gin smial sie ze mam oszukany brzuch bo jest rozlany na boki i przed to nie widac go tak jak u wiekszosci jego pacjentek. Z synem tez taki mialam wiec Podobno taka uroda i efekt systematycznych cwiczen przed ciaza
Chyba przed kurierem [emoji23][emoji23]To musze dobrze zabezpieczyc
Tzn tata nie wie, że jesteś w ciąży, czy nie wie, że to wnuk?Dziewczyny mam do was pytanie...
Dowiedziałam sie ze mój tato cierpi ja depresje (dodam ze niestety ja sie do niej przyczynilam)powiedzcie czy informacja o pierwszym wnuku może jego stan psychiczny poprawić czy skolei może go pogorszyć...dodam ze mam najwspanialszego ojca na świecie...i dlatego dodatkowo boli mnie to ze to przeze mnie jego problemy sie zaczęły....a jako ze nosze synusia pod sercem to boje sie czy nie będzie dla taty to lekki wstrząs ze będzie dziadkiem...