reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny kojarzycie może jaki jest adres tej strony sprawdzającej ceny artykułów dla dzieci? Wprowadzasz link do produktu, który Cię interesuje i strona monitoruje czy cena się zmienia, informuje o promocjach itp? Gdzieś mi to w oko wpadło i nie zapisałam linka, a google nie pomaga

Może chodzi ci o promobaby.pl

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja te bym sobie odpuściła ale sie okazało ze tu podczas ciąży jest jednym obowiązkowych szczepień...
A tak na inny temat to powiedzcie jak wam wyliczano w którym tygodniu ciąży jesteście według obliczeń mojej położnej i wcześniej lekarza rodzinnego to obecnie jestem w 26 tyg ale pare tyg temu zainstalowałem aplikacje happy baby która pokazuje rozwój i wszystkie informacje i dziś sprawdzałam w ustawieniach i sie okazało ze błąd był 31 maja miałam pierwszy dzień miesiączki i jak położne wyliczały to termin mam na 2 marca ale według tej aplikacji to nie możliwe bo jak wpisze termin porodu 2 marzec to momentalnie zmienia mi sie automatycznie pierwszy dzień miesiączki na 26 a jak wpisze 31 to termin mi wyskakuje 7 marca wiec juz trochę zgłupiałam...

Hmmm... a to nie wiem, ja liczac od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki 29 maj mam termin wyliczony na 5 marzec ale usg mowi że to bedzie 27/28 luty :)

Pochwale Wam sie zakochalam sie w slicznej włóczce ale nie umiem dziergac ale znalazlam na facebooku "Dziergi Agi" i dziewczyna w 2dni zrobila mi sliczny komin z tej włóczki! :D
20161124_142136-1.jpg

Załączniki

• 20161124_142136-1.jpg
    20161124_142136-1.jpg
    271,9 KB · Wyświetleń: 413
To ja tez mam dziwnie i średnio sie tym sugeruje z miesiączki mam termin na 30.03 wiec dzisia mam 22 tydzień.
Z USG mam na 04.04 wiec 21 tydzień i 3 dni, a w aplikacji ze to już 23 tydzień.
Bedzie pod koniec marca, a i tak nie wiadomo która z nas szybciej urodzi, zależy jak dzieciaczki sie będą rozwijać.

Tu na usg mi nic nie mówią nie wiem jak duży maluszek ile wazy...dlatego muszę sie udać jutro do położnej i dowiedzieć sie czy na następnej wizycie będę mieć robiony scan czy znowu usg...

Ja wg ostatniego dnia miesiaczki mam na 13.03 wg usg 31.03 aa aplikacja jeszcze cos innego mi pokazala :p ale u mnie roznica 2 tyg bo mialam bardzo nieregularne cykle

reklama
Do góry