reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej, u mnie dzisiaj w cieniu 33 stopnie :( dobrze ze wieje. na razie nie mam brzucha to tez jakos tam daje rade. Na kondycje narzekac nie moge, moj dwulatek pomaga ja utrzymac. Waga tez dzieki niemu wolniej wzrasta. Jedyne co to ten upal, a lato zaczyna sie za jakis miesiac...
a tak ogolnie to ludzie maja juz choinki w domach! Tesknie za polskimi swietami, bo tutaj swiateczny przysmak to owoce morza, salatki z mlodych warzyw, lody, pavlova z truskawkami itd bleee. Ja chce grzybowa
ja również zazdroszczę, bo te rejony to moje marzenie żeby chociaż kiedyś pozwiedzać :) może uraczysz nas jakimiś zdjęciami pięknych widoków
długo tam mieszkacie?

ja lubię ciepło, ale jednak upały są męczące. W zeszłym roku wakacje na Krecie były super, ale nie sądziliśmy, że we wrześniu będą dni co było 45*... nie dało się żyć :p

Ja byłam u lekarza w niedzielę, z zapaleniem krtani i powiedziała mi, że najlepiej to było zaszczepić się na grypę, ale przed ciąża, bo teraz to jest wykluczone!
Na grypę nigdy się nie szczepiłam i nie zamierzam a tym bardziej w ciąży bym się bała. Syropu na kaszel nam nie wolno a szczepić wolno? Dziwne.

f2w33e3k0rq6mc1d.png
no właśnie bardzo dziwne...

reklama
Do góry