anik.
Mama Krzysia :)
Ja juz nawet wyżej poduszki daje i nic...a jeszcze tydzień temu aż tak złe nie było...a jak wasze maleństwa kopia bardzo czy średnio ja od paru dni zauważyłam ze mój synuś sie jedynie wierci i niekiedy zapuka bądź próbuje złapać coś...ale kopniaków nie poczułam...i jak tu zacząć liczyć kopniaki jak ich nie ma...a położna mówi ze mam zacząć liczyć co ile kopie itp..
Ja też nie byłabym w stanie policzyć ile Tosia się rusza
Hej.
Ja używam oliwkę Hipp na brzuszek, na zmianę z końcówką balsamu z Nacomi. Oliwka Babydream w składzie ma olej sojowy, podobno powinny się go wystrzegac kobiety w ciąży właśnie, więc nie używam. Na brzuszek i całe ciało wolę teraz nakładać faktycznie naturalne rzeczy.
Poza tym powiem wam szczerze, miałam taki okres, gdzie używałam w większości produkty naturalne - do mycia ciała, do włosów, do pielęgnacji, ba - nawet kolorówkę. I cóż. Wydałam ponad 80 zł na krem na noc, tyle samo na krem na dzień - organiczny, z naturalnych składników, miał być atni aging... pół zużyłam, ten na dzień oddałam mamie, ten na noc może zmorduję na szyję i dekolt... ale anti aging to on nie był na pewno. Bubli wcześniejszych nie zliczę, raz tylko spasował mi Fitomed - na lato do niego wrócę.
"Przeprosiłam się" z Sephorą, zrobiłam ostatnio zakupy i teraz wreszcie skończyły się problemy z suchością, pryszczami, zeczerwienieniami itp. Także, fajnie pięknie, ale niestety nie dla każdego.
Ja też w ciąży odpuściłabym sobie szczepienie.