reklama
agnieszkaala
Fanka BB :)
Ja też hemoglobiny niska bo 12,2 hematokryt 35 więc już poza normą. Muszę sobie ten zakwas zrobić.
Ania020317
No właśnie...dlatego teraz to jestem pewna ze nawet Polska służba zdrowia jest o niebo lepsza...i bez wizyty prywatnie u gin sie nie obejdzie...
Dzoaśka
Hemoglobiny norma to 11.2 do 15.7 więc bez tragedi a hematokryt 34 do 45 więc też [emoji2] ja mam mniej bo 10.7 i 34Ja też hemoglobiny niska bo 12,2 hematokryt 35 więc już poza normą. Muszę sobie ten zakwas zrobić.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
kama8-)
Zaangażowana w BB
Polecam tą stronę jest na niej dostępny magazyn do pobrania zupełnie za darmo
Link do: Supermama
Mają tez konto na facebooku wpiszcie w wyszukiwarkę magazyn supermama z profilu facebooka też mozna pobrać ten magazyn.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Supermama
Mają tez konto na facebooku wpiszcie w wyszukiwarkę magazyn supermama z profilu facebooka też mozna pobrać ten magazyn.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Paula_Antosia
Zaciekawiona BB
reklama
Ja tez wczoraj śledziłam o tych wczesniakach, moja koleżanka urodziła synka w 26 tc. Masakra miał 640 g teraz skończył rok ale problemy zdrowotne sie ciągną za nim. Na poerwszy rzut oka nie widac ale tylko ona wie ile sie nalatala z tym dzieckiem
Ja sie tez wszystkiego boje. A ze sie mało rusza teraz w pon mam połówkowe strach czy wszytako jest dobrze tym bardziej ze ja od 2 m ciagle chora chodzę :/ najpierw katar kaszel potem bostonka a na koniec biegunka a to dopiero połowa ciąży.
Ja sie tez wszystkiego boje. A ze sie mało rusza teraz w pon mam połówkowe strach czy wszytako jest dobrze tym bardziej ze ja od 2 m ciagle chora chodzę :/ najpierw katar kaszel potem bostonka a na koniec biegunka a to dopiero połowa ciąży.