reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Mi ostatnio fryzjerka powiedziala ze ja mam przesuszone a nie zniszcZone włosy.. . Kazała nawilżac maskami. I tak uważam że nic to nie da. Ile ja już specyfików stosowalam...

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Ja używam odżywek, masek i bardziej naturalnych i specjalistycznych i co jakiś czas robię olejowanie a i tak one żyją swoim życiem!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ostatnio farbowałam jak byłam w pl tj jest chyba w kwietniu...a obiecałam małżonkowi ze będę zapuszczać włosy a z krótkich i to bardzo trochę zajmie No niby juz teraz w mała kitkę można spiąć ale jeszcze wypadają bo pocieniowane były...a co do farbowania planuje zafarbować...ale jakoś bardziej mnie ciągnie aby wrócić do naturalnych chociaż teraz z odrostów wynika ze po naturalnej bladynce ani śladu jedynie jakiś ciemniejszy brąz...bo chyba zdejmować kolor nie ma sensu i w ciąży to juz chyba odpada...planuje z długości do ramion zapuścić ale pewnie zejdzie mi więcej niż rok...swego czasu miałam obsesje na kolor rudy taki marchewkowy...i tak z dwa lata ten kolor miałam dalej coś ciągnie mnie do rudego...tylko ze mój maz czarne włosy brąz oczy ciemniejsza karnacja jako ze Pakistańczyk to chce dobrać tak kolor aby to dziwnie nie wyglądało...chociaż myśle nad złocistym bladem z pasemkami ciemniejszymi a dodam ze mam karnację biała jak ściana a słońce czy solarium nigdy na mnie nie działało...maluszek musiał sie obudzić bo czułam pod brzuchem takie jakby pukanie

Dziewczyny ostatnio nie mam czasu tu zaglądać więc w skrócie:
poniedziałek - cały wyjęty z życia - wymioty
wtorek - dochodzenie do siebie + nadrabianie zaległości w pracy + połówkowe
tak więc w brzuszku jest Julian :) zdrowe 305 g chłopa
dziś nadrabiane w pracy + kurs excela
jutro wyjazd do zakopca, postaram się was nadrobić po powrocie :)
buziaki

Dziewczyny ostatnio nie mam czasu tu zaglądać więc w skrócie:
poniedziałek - cały wyjęty z życia - wymioty
wtorek - dochodzenie do siebie + nadrabianie zaległości w pracy + połówkowe
tak więc w brzuszku jest Julian :) zdrowe 305 g chłopa
dziś nadrabiane w pracy + kurs excela
jutro wyjazd do zakopca, postaram się was nadrobić po powrocie :)
buziaki

Jego strasznie mi przykro ze takie masz ciężkie dni! Postaraj się chociaż nie przemeczac! Super ze Julian potwierdzony i zdrowy! Trzymaj się cieplutko! [emoji11]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, miłego dnia i udanych wizyt.

Dziewczyny temat niezbyt ciążowy ale może coś pomożecie?
Co wiecie o pękaniu pięt? Czy to niedobór jakiejś witaminy? Jeśli tak to jakiej? Co polecacie na taką upierdliwą dolegliwość?
Co 2-3 tygodnie pęka mi pięta, nie jakoś mocno ale wiadomo to bolesne. Nawilżam wtedy mocno i po kilku dniach jest już ok. A za jakiś czas znów to samo, w innym miejscu.
Wolałabym umieć jakoś zapobiec.

Jego a co Cię tak rozlożyło?
GRATULUJĘ synka choć wiem że liczyłaś na córeczkę.

Mi ostatnio fryzjerka powiedziala ze ja mam przesuszone a nie zniszcZone włosy.. . Kazała nawilżac maskami. I tak uważam że nic to nie da. Ile ja już specyfików stosowalam...

Spróbuj olejowac włosy, ja stosowalam (bo teraz rzadko, lenia mam [emoji6]) olejek z yves Rocher- hair repair oil. Ja nakladalam na noc i rano mylam glowe, albo chociaż z godzinę przed myciem. Po kilku razach naprawdę fajny efekt. Do tego używam po kazdym myciu Mythic Oli Loreal- na wilgotne włosy, jest fajny bo nie obciąża. Kosztuje 50zl ale ja stosuje już prawie rok a dopiero pół drugiego opakowania zużyłam. Mam włosy suche o strukturze porowatej, do tego dużo rzeczy podrazna moja atopowa skórę a te specyfiki są naprawdę godne polecenia. Dużo ładniejsze mam włosy mimo że maluje średnio co 2-3 miesiące.

Dzień dobry, miłego dnia i udanych wizyt.

Dziewczyny temat niezbyt ciążowy ale może coś pomożecie?
Co wiecie o pękaniu pięt? Czy to niedobór jakiejś witaminy? Jeśli tak to jakiej? Co polecacie na taką upierdliwą dolegliwość?
Co 2-3 tygodnie pęka mi pięta, nie jakoś mocno ale wiadomo to bolesne. Nawilżam wtedy mocno i po kilku dniach jest już ok. A za jakiś czas znów to samo, w innym miejscu.
Wolałabym umieć jakoś zapobiec.
Też tak mam, nie wiem czemu tak się dzieje ale na mnie działa piling lub pumeks raz w tygodniu do tego warstwa maści wit na noc na to skarpetki żeby niewybrudzic pościeli i jest super [emoji5]

Jego o kurcze nie wiedziałam, że tak wymiotowałaś w poniedziałek :( współczuję... super z Zakopanym ! na ile jedziecie? całą rodzinką? ja po cichu myślę, że może Sylwester tam... no, ale nie wiem ;)

nuluska a czy ten problem zaczął się w ciąży czy wcześniej? Pęka Tobie delikatnie ta pięta czy głęboko? Jeśli delikatnie to kuracja witaminą A plus domowe sposoby na nawilżanie, jeśli głęboko to wtedy już specjalista... bo to może być problem genetyczny z pękającymi piętami niestety :(

U nas pruszy delikatnie śnieg ;) Super, że piątek wolny coś z mężem sobie zaplanujemy może :)

reklama
Do góry