reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

na 21 marca.... ale od razu 75 myslalam ze jak wyniki sa ok to daje się na początek 50...
ja mam wyniki na czczo 75-80, żadnych obrzęków, ani objawów cukrzycy i nagle dostaje 75....
pewnie znowu panikuję. Mój profil powinien się chyba nazywać PaniKa :(

Ale co w tym złego, że 75 :)? chyba serio przesadzasz kochana :D

reklama
na 21 marca.... ale od razu 75 myslalam ze jak wyniki sa ok to daje się na początek 50...
ja mam wyniki na czczo 75-80, żadnych obrzęków, ani objawów cukrzycy i nagle dostaje 75....
O tak myslalam ze niedaleko mnie, ja 17 marca:) spokojnie :*

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Wszystkie jesteśmy paniki [emoji3]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jego a co Cię tak rozlożyło?
GRATULUJĘ synka choć wiem że liczyłaś na córeczkę.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
może następna będzie dziewuszka :)
musiałam iść na badanie krwi, a ja jak wstaje to mnie mdli i muszę coś zjeść,a przed badaniem nie można więc już cały dzień miałam z głowy i wymiotowałam :(

Paulyna - jedziemy na weekend ze znajomymi :)

nuluska - wieczorem po kąpaniu smaruj, w Rossmanie są fajne bawełniane skarpetki, grubo kremu np. Pilarix i spać :) Ja kremy do stóp trzymam na szafce nocnej przy łóżku :)

Hej!
Wy mnie już chyba nie pamiętacie[emoji14]Ale serio ciężko mi było zajrzeć na forum bo ostatnie tygodnie to u mnie kompletny brak czasu! Pracy trochę miałam, do tego remont się zaczął, młody drugi raz chory... masakra!
Tak to wszystko ok. Leci czas. Wczoraj na 100% lekarz potwierdził nam zdrową dziewczynę :)
Widziałam ostatnio tematy urodowe ;)
Ja farbuje Garnier olia. Nie śmierdzi, nie ma amoniaku i nie niszczy bardzo włosów. Do tego używam oleju macadamia i z pestek śliwki a po umyciu olejek Kerastase. Jest drogi ale dobry i wydajny.
Na pękające pięty najlepiej coś z mocznikiem używać cały czas żeby zapobiegać...

Kurcze nie dam rady Was nadrobić ale postaram się chociaż na bieżąco czytać jeśli mnie przyjmiecie znów do siebie ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętamy pamiętamy! [emoji4] a jak ta olia - nie wyplukuje się za szybko?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry