A'gusia
Fanka BB :)
Super! To ja też trzymam kciuki za Wasze badania! [emoji4]Ja też jutro o 17 [emoji4]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! To ja też trzymam kciuki za Wasze badania! [emoji4]Ja też jutro o 17 [emoji4]
A w ktorym tyg jestes ? Bo zapomniałam. Dzidzia ma jeszcze sporo miejsca to sobie plywa tu i tam. Ja dostaję kopniaki tak ze 2-3 cm pod pepkiem. Dzispierwszy raz tuż obok pepka. A teraz leżę na boku z nogami podkurczonymi i widac było kopniaki blisko biodra niezły tam ma plac zabaw.Ja dzieciaczka czuje nisko - bardziej okolice wzgorka. Ale czytałam że czasem jak kobieta ns szeroka miednice to się dzieciaczek w tej miednicy usadowi i wtedy też brzuch nie rośnie tak szybko. Jutro się okaze! Mam nadzieję ze wszystko jest w porzadku! To jest teraz najwazniejsze!
Ja to już mam prawie ombre z 6cm jak nic odrostu, jutro pomaluje bo już wstyd [emoji33] [emoji33] [emoji33]O tym zapomniałam [emoji23] ale teraz już w większości brunetka z końcówkami wpadajacymi w blond! [emoji23] tak odnośnie włosów to od początku ciąży się nie farbowalam ale szykuje się na wizytę u fryzjera i zobaczymy co z tego wyjdzie! [emoji6]
21! I mnie te ruchy są slabiutkie i nie widoczne. Czasem Marcin je czuje ale rzadko. Dlatego tak czekamy do jutra niecierpliwie! Jak czuć ruchy to jest jakąś wieksza pewność że jest ok. A tak to czasem się martwimy. Ale przecież musi być dobrze! [emoji4]A w ktorym tyg jestes ? Bo zapomniałam. Dzidzia ma jeszcze sporo miejsca to sobie plywa tu i tam. Ja dostaję kopniaki tak ze 2-3 cm pod pepkiem. Dzispierwszy raz tuż obok pepka. A teraz leżę na boku z nogami podkurczonymi i widac było kopniaki blisko biodra niezły tam ma plac zabaw.
Zazdro, że jutro masz polowkowe !
Doczekasz się kochana, u mnie długo nic i nagle buuuum21! I mnie te ruchy są slabiutkie i nie widoczne. Czasem Marcin je czuje ale rzadko. Dlatego tak czekamy do jutra niecierpliwie! Jak czuć ruchy to jest jakąś wieksza pewność że jest ok. A tak to czasem się martwimy. Ale przecież musi być dobrze! [emoji4]
psikasz i jakaś farba tam leci?A w ogole to reklamowali chyba z rosmana spray na odrosty. Jak gdzies wychodzisz i chcesz zamaskowac to psik i gro. No u mnie kiepsko bo nie mam 1 kolory ale moze jakbym blond kupila i tak slabo psik psik zrobila to wyszloby jako[emoji23]
Poszukam w internetach [emoji106] [emoji106] [emoji106]A w ogole to reklamowali chyba z rosmana spray na odrosty. Jak gdzies wychodzisz i chcesz zamaskowac to psik i gro. No u mnie kiepsko bo nie mam 1 kolory ale moze jakbym blond kupila i tak slabo psik psik zrobila to wyszloby jako[emoji23]
Też to widziałam ale musiałabym używać codziennie bo ja codziennie wychodzę! Ale siostra mnie zapewnia ze jest ok a nie mam powodów żeby jej nie ufac! [emoji4]A w ogole to reklamowali chyba z rosmana spray na odrosty. Jak gdzies wychodzisz i chcesz zamaskowac to psik i gro. No u mnie kiepsko bo nie mam 1 kolory ale moze jakbym blond kupila i tak slabo psik psik zrobila to wyszloby jako[emoji23]