reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja dzieciaczka czuje nisko - bardziej okolice wzgorka. Ale czytałam że czasem jak kobieta ns szeroka miednice to się dzieciaczek w tej miednicy usadowi i wtedy też brzuch nie rośnie tak szybko. Jutro się okaze! Mam nadzieję ze wszystko jest w porzadku! To jest teraz najwazniejsze!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A w ktorym tyg jestes ? Bo zapomniałam. Dzidzia ma jeszcze sporo miejsca to sobie plywa tu i tam. Ja dostaję kopniaki tak ze 2-3 cm pod pepkiem. Dzispierwszy raz tuż obok pepka. A teraz leżę na boku z nogami podkurczonymi i widac było kopniaki blisko biodra :-D niezły tam ma plac zabaw.

Zazdro, że jutro masz polowkowe !

O tym zapomniałam [emoji23] ale teraz już w większości brunetka z końcówkami wpadajacymi w blond! [emoji23] tak odnośnie włosów to od początku ciąży się nie farbowalam ale szykuje się na wizytę u fryzjera i zobaczymy co z tego wyjdzie! [emoji6]

Ja to już mam prawie ombre z 6cm jak nic odrostu, jutro pomaluje bo już wstyd [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

A w ktorym tyg jestes ? Bo zapomniałam. Dzidzia ma jeszcze sporo miejsca to sobie plywa tu i tam. Ja dostaję kopniaki tak ze 2-3 cm pod pepkiem. Dzispierwszy raz tuż obok pepka. A teraz leżę na boku z nogami podkurczonymi i widac było kopniaki blisko biodra :-D niezły tam ma plac zabaw.

Zazdro, że jutro masz polowkowe !
21! I mnie te ruchy są slabiutkie i nie widoczne. Czasem Marcin je czuje ale rzadko. Dlatego tak czekamy do jutra niecierpliwie! Jak czuć ruchy to jest jakąś wieksza pewność że jest ok. A tak to czasem się martwimy. Ale przecież musi być dobrze! [emoji4]

A w ogole to reklamowali chyba z rosmana spray na odrosty. Jak gdzies wychodzisz i chcesz zamaskowac to psik i gro. No u mnie kiepsko bo nie mam 1 kolory ale moze jakbym blond kupila i tak slabo psik psik zrobila to wyszloby jako[emoji23]

f2w3d5qpkv7nrz6j.png

21! I mnie te ruchy są slabiutkie i nie widoczne. Czasem Marcin je czuje ale rzadko. Dlatego tak czekamy do jutra niecierpliwie! Jak czuć ruchy to jest jakąś wieksza pewność że jest ok. A tak to czasem się martwimy. Ale przecież musi być dobrze! [emoji4]

Doczekasz się kochana, u mnie długo nic i nagle buuuum :D
A i tak przez łożysko na tylnej ścianie myślałam, że dużo szybciej poczuje... ale jednak nie ;)
U mnie czasami widoczne kopniaczki, ale nie zawsze ;)

No mój mały musia dziś gdzieś zawędrować bo go nawet w podbrzuszu nie czuje...wczoraj był tak ułożony ze po lewej i prawej stronie pępka go wyczuwałam jak tatuś do niego gada czy paluszkami puka to wtedy daje dosyć mocne kopniaki a tak to jedynie czuje ze sie wierci i czasem mam wrażenie ze mnie za coś łapie w środku...tylko dziwne ze dzisiejszy wieczór sobie odpuścił...może tatusia posłuchał i poczeka aż wróci z pracy bo mój mówił małemu żeby teraz nie kopał żeby na niego poczekał jak wróci z pracy...

A w ogole to reklamowali chyba z rosmana spray na odrosty. Jak gdzies wychodzisz i chcesz zamaskowac to psik i gro. No u mnie kiepsko bo nie mam 1 kolory ale moze jakbym blond kupila i tak slabo psik psik zrobila to wyszloby jako[emoji23]

f2w3d5qpkv7nrz6j.png
psikasz i jakaś farba tam leci? :D

ja mam włosy farbowane, ale nigdy nie mam od samej nasady, fryzjerka mówi, że pasuje mi jak ciemniej przy nasadzie i tak jest, przynajmniej odrosty nie robią na mnie wrażenia :p

reklama

f2w3d5qpkv7nrz6j.png
Też to widziałam ale musiałabym używać codziennie bo ja codziennie wychodzę! Ale siostra mnie zapewnia ze jest ok a nie mam powodów żeby jej nie ufac! [emoji4]

Do góry