reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

No jakas taka do 1 mycia czy cos. Nie wiem dokładnie. Widzialam 1 reklame[emoji3] ja mam odrosty zwykle ale mam dosc wlosy takie ze nie widac az tak.teraz bede farbowac przed swietami samymi. Nie lubię farbowac wlosow bo je mecze wiec farbuje z 2-3 razy w roku zwykle tylko

f2w3d5qpkv7nrz6j.png

reklama
A w ogole to reklamowali chyba z rosmana spray na odrosty. Jak gdzies wychodzisz i chcesz zamaskowac to psik i gro. No u mnie kiepsko bo nie mam 1 kolory ale moze jakbym blond kupila i tak slabo psik psik zrobila to wyszloby jako[emoji23]

f2w3d5qpkv7nrz6j.png
Ale co ten spray robi? Farbuje? Pierwsze słyszę o takim cudzie

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Już sobie wyobrażam jak to może wyglądać. Na moim blondzie to nie zda rezultatu. Na ciemnych kolorach może i fajna sprawa. Ja byłam z tydzień temu u fryzjera bo patrzeć nie mogłam na odrost a w sierpniu farbowalam. Zaledwie 2 m-ce minęły i masakra.

No mój mały musia dziś gdzieś zawędrować bo go nawet w podbrzuszu nie czuje...wczoraj był tak ułożony ze po lewej i prawej stronie pępka go wyczuwałam jak tatuś do niego gada czy paluszkami puka to wtedy daje dosyć mocne kopniaki a tak to jedynie czuje ze sie wierci i czasem mam wrażenie ze mnie za coś łapie w środku...tylko dziwne ze dzisiejszy wieczór sobie odpuścił...może tatusia posłuchał i poczeka aż wróci z pracy bo mój mówił małemu żeby teraz nie kopał żeby na niego poczekał jak wróci z pracy...
Słodkie! [emoji4] a z drugiej strony może mi się to pukanie nie podoba i dlatego kopie? [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Już sobie wyobrażam jak to może wyglądać. Na moim blondzie to nie zda rezultatu. Na ciemnych kolorach może i fajna sprawa. Ja byłam z tydzień temu u fryzjera bo patrzeć nie mogłam na odrost a w sierpniu farbowalam. Zaledwie 2 m-ce minęły i masakra.

No niestety, włosy za szybko rosną [emoji20]
Chociaż np na nogach teraz mi wolniej [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Mi włosy bardzo wolno rosną, i rosną tylko do pewnego momentu i koniec, a farby mi się zawsze wyplukuja. Taki mój urok. Ale dzięki temu odrosty wyglądają bardziej naturalnie i nie ma problemu nawet jak się farbuje co pół roku. Chociaż wolę siebie w bardziej wyraźnym kolorze! [emoji5]

No jakas taka do 1 mycia czy cos. Nie wiem dokładnie. Widzialam 1 reklame[emoji3] ja mam odrosty zwykle ale mam dosc wlosy takie ze nie widac az tak.teraz bede farbowac przed swietami samymi. Nie lubię farbowac wlosow bo je mecze wiec farbuje z 2-3 razy w roku zwykle tylko

f2w3d5qpkv7nrz6j.png
Hehe myje codziennie, to mi to niezbyt na rękę! Też u mnie nie widać więc wiem, jakie to wygodne! I też staram się za często nie farbowac bo i tak mam dość zniszczone.

reklama
Mi ostatnio fryzjerka powiedziala ze ja mam przesuszone a nie zniszcZone włosy.. . Kazała nawilżac maskami. I tak uważam że nic to nie da. Ile ja już specyfików stosowalam...

Do góry