reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Przy wzroście 150-160 rozmiar 32-34 nie jest jakimś dziwactwem :) Sucha nie jestem [emoji1] Bardzo intensywny tryb życia prowadziłam, teraz nadrobie, jako bezrobotna i w ciąży mam mnóstwo czasu na nierobienie nic i objadanie się :)
wiecie co tak naprawdę to rozmiarówka rozmiarówce nie równa. Ja mam 153cm ważyłam przed zajściem w ciążę 48kg i 6lat temu ciążowe spodnie w H&M kupiłam rozm. 38:) to chyba zależy od kroju i elastyczności

Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy! Gdzie i i kogo robilyscie polowkowe? Ja się będę zapisywać i zastanawiam się nad lekarzem innym niż ten zaproponowany przez NFZ.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam pakiet luxmedzie ale na połówkowe idę do multimedu na waryńskiego - tam skierował mnie gin (mówi że tam jest i super sprzęt i super specjaliści) tam też robiłam test Pappa

Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy! Gdzie i i kogo robilyscie polowkowe? Ja się będę zapisywać i zastanawiam się nad lekarzem innym niż ten zaproponowany przez NFZ.

Hej ja w piątek będę mieć u dr szałkowskiego napkiszę po. Jest to w luxmedzie w ramach abonamentu jednak około 22\23 tyg chcę iść jeszcze do medic house na 3d [emoji12]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja nic nie czuje. Mowie juz jak o chlopcu i sie poprawiam ale teraz nie wiem czy to przeczucie czy jego codzienne powtarzanie ze chlopak bedzie i koniec. Nawet moja mama ktora od Zawsze mowila mi ze ona chce wnusie (ma juz jedna) to ostatnio mowila"chcialabym zeby miala dziewczynke,ale raczej chlopak bedzie" hehe mojemu tacie pewnie obojetne,ale w koncu bedzie dziadkiem bo jak to sie mowi "maz babci" dopoki nie ma chlopca[emoji12]
Zreszta wiekszosc jak obstawiam to mowia"bedzie chlopak",a no i Paulyna obstawia dziopke[emoji1]

f2w3d5qpw0s0yqcb.png

Agusia, dr Grzybowski jest bardzo dokładny i mam do niego ogromne zaufanie. Robiłam u niego genetyczne i połówkowe w 1 ciąży, genetyczne w drugiej. Teraz połówkowe u Brawury Samahy Biskupskiego bo tak się złożyło, że dostępność dra Grzybowskiego zupełnie nie pokrywa się z moją i męża. Samaha podobno też jest dobry, zresztą jak widać wykrył u nas problem.

Misia ja nic nie czuje. Mowie juz jak o chlopcu i sie poprawiam ale teraz nie wiem czy to przeczucie czy jego codzienne powtarzanie ze chlopak bedzie i koniec. Nawet moja mama ktora od Zawsze mowila mi ze ona chce wnusie (ma juz jedna) to ostatnio mowila"chcialabym zeby miala dziewczynke,ale raczej chlopak bedzie" hehe mojemu tacie pewnie obojetne,ale w koncu bedzie dziadkiem bo jak to sie mowi "maz babci" dopoki nie ma chlopca[emoji12]
Zreszta wiekszosc jak obstawiam to mowia"bedzie chlopak",a no i Paulyna obstawia dziopke[emoji1]

f2w3d5qpw0s0yqcb.png

U mnie tez moja babcia chciała mieć pra wnuczkę dlatego ze ja jestem jej jedyna wnuczka a tak to ma trzech wnuków i mówi ze znowu chciałaby ubierać w sukieneczki [emoji39] a znowu ze strony A, jego brat ma dwie córki i tata A domagał się wnuka sam powiedział ze jak się urodzi Syn to zgoli wąsa Haha i nie ma wyboru [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie z NFZ skierowali do dr Nowakowskiego ale jeśli to ten którego wygooglowalam to absolutnie nie chcę do niego iść! Mamy pakiet w PZU i z niego chyba skorzystam. Jutro mają podać mi lekarzy których mogę wybrać i zobaczymy.

reklama
Ani do Biskupskiego, ani do Grzybowskiego z żadnego pakietu nie da rady, cenią się :D Ale ja akurat na te dwa badania wolę wydać pieniążki i mieć pewność, że jestem w dobrych rękach.

Do góry