katherinne
Fanka BB :)
Polecam dr Grzybowskiego. Przyjmuje w Boramedzie na Gocławiu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki! Jest dokładny? Wiem jak ważne jest to badanie i dlatego pytam.Polecam dr Grzybowskiego. Przyjmuje w Boramedzie na Gocławiu.
U mnie to samo zanim dowiedzieliśmy jaka bedzie płeć to on cały czas uparcie że córka i się sprawdziło... Będzie córeczka tatusiaTo ja mam chyba jakiś dziwny gatunek męża w domu który to córkę chce.
wiecie co tak naprawdę to rozmiarówka rozmiarówce nie równa. Ja mam 153cm ważyłam przed zajściem w ciążę 48kg i 6lat temu ciążowe spodnie w H&M kupiłam rozm. 38 to chyba zależy od kroju i elastycznościPrzy wzroście 150-160 rozmiar 32-34 nie jest jakimś dziwactwem Sucha nie jestem [emoji1] Bardzo intensywny tryb życia prowadziłam, teraz nadrobie, jako bezrobotna i w ciąży mam mnóstwo czasu na nierobienie nic i objadanie się
ja mam pakiet luxmedzie ale na połówkowe idę do multimedu na waryńskiego - tam skierował mnie gin (mówi że tam jest i super sprzęt i super specjaliści) tam też robiłam test PappaMam pytanie do dziewczyn z Warszawy! Gdzie i i kogo robilyscie polowkowe? Ja się będę zapisywać i zastanawiam się nad lekarzem innym niż ten zaproponowany przez NFZ.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja w piątek będę mieć u dr szałkowskiego napkiszę po. Jest to w luxmedzie w ramach abonamentu jednak około 22\23 tyg chcę iść jeszcze do medic house na 3d [emoji12]Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy! Gdzie i i kogo robilyscie polowkowe? Ja się będę zapisywać i zastanawiam się nad lekarzem innym niż ten zaproponowany przez NFZ.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Misia ja nic nie czuje. Mowie juz jak o chlopcu i sie poprawiam ale teraz nie wiem czy to przeczucie czy jego codzienne powtarzanie ze chlopak bedzie i koniec. Nawet moja mama ktora od Zawsze mowila mi ze ona chce wnusie (ma juz jedna) to ostatnio mowila"chcialabym zeby miala dziewczynke,ale raczej chlopak bedzie" hehe mojemu tacie pewnie obojetne,ale w koncu bedzie dziadkiem bo jak to sie mowi "maz babci" dopoki nie ma chlopca[emoji12]
Zreszta wiekszosc jak obstawiam to mowia"bedzie chlopak",a no i Paulyna obstawia dziopke[emoji1]