reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Meldujemy się po połówkowym. Wszystkie parametry w porządku. No i Marcin jest Marcinem na 150%, jak powiedział lekarz. Waży niecałe 500gramów. Całe badanie był grzeczny i dał się ładnie pomierzyć. Jedynie na koniec przestało mu się to podobać i zaczął się strasznie wiercić.
Dzisiaj rano zaczął buszowanie w brzuchu już przed 7, więc tata załapał się na 15-minutowy seans kopniaczków :D
gratki dla Ciebie!!!

Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkę:( Miedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...
Trzymam kciuki żeby wszyskto się unormowało. Ważne, że zostało to wykryte na wczesnym etapie.

Tez nie mialam wstazeczki i sie ludzie dziwili :D
ja nie miałam

właśnie zastanawialam się nad zainwestowaniem w inhalator może rzeczywiście pomoże
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
ja i Córka często używamy! polecam!

Ja też już po polowkowym,przykro mi,że nie każdy może mieć tak.dobre wieści jak ja [emoji17][emoji29]u mnie wszystko wzorowo,zdrowa ruchliwa dziewczynka Kinga[emoji7][emoji4]to już 22tc!także mam dwie córy,jupi!!!![emoji8][emoji7]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
super wiadomości!

Zamówiłam dżinsy ciążowe z H&M wczoraj mi przyszły. Jakby któraś potrzebowała to mogę polecić całkiem fajne na przecenie kosztowały coś ponad 70 zł mi z kuponem wyszły za 56 zł [emoji3] więc rewelacja [emoji5]
a jaki to kupon?

Moj twierdzi ze syn i koniec[emoji23] przedłużenie rodu sie im na glowy rzucilo[emoji3]

f2w3d5qpt9bgndf7.png

http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0298018021.html
Spodnie takie, zdjęcie jutro w wolnej chwili zrobię. Nogawki też skracalam, mam maszynę bo we wszystkich spodniach muszę przy moim mega wzroście, więc sobie kilka lat temu zainwestowalam w maszynę.
Kupon był z klubu hm, zapisuje się do klubu. I trzeba wpisać ze np dziś ma się urodziny i w prezencie dostajesz- 25% na najdroższa rzecz w koszyku. Zamówiłam roz. 34 jest troszkę większy jak z mango 32. Wrazie co zawsze można zwrocic, tylko 3,90za zwrot.

http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0298018021.html
Spodnie takie, zdjęcie jutro w wolnej chwili zrobię. Nogawki też skracalam, mam maszynę bo we wszystkich spodniach muszę przy moim mega wzroście, więc sobie kilka lat temu zainwestowalam w maszynę.
Kupon był z klubu hm, zapisuje się do klubu. I trzeba wpisać ze np dziś ma się urodziny i w prezencie dostajesz- 25% na najdroższa rzecz w koszyku. Zamówiłam roz. 34 jest troszkę większy jak z mango 32. Wrazie co zawsze można zwrocic, tylko 3,90za zwrot.
Nosisz rozmiar 32/34 - to Ty strasznie szczuplutka jestes! Ja się w 34 mieściłam przed ślubem ale naprawdę byłam wtedy na mega diecie! A teraz 38/40 w zależności od rozmiarowki. Dupa urosła przez męża - za dużo dobroci mi daje! [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na początku miałam straszną ochotę na świeży sok pomarańczowy! Ser żółty i topiony to wcinam od kilku tygodni! Ale zdecydowanie bardziej mam ochotę na słone i tresciwe jedzenie niż na slodycze!

Oj ja tez miałam ochotę na sok pomarańczowy mniam :)

Jeju o szkole rodzenia to jeszcze nie myślałam! U nas w przychodni była ulotka ze od któregoś tam tygodnia można się zapisać. Muszę podpytac gina na następnej wizycie!

U nas od 25 tygodnia można sie zapisywać ;)

Mój sie droczył ze mną, ze syn syn :) na złość chciał mi zrobic hehe, ale z córci tez sie cieszy tylko sie martwi, ze jej pózniej nie upilnuje :D

No wiem ze rabatowym mała zołzo! [emoji6] Chodzi mi o to skąd ten kupon! [emoji5]

Hahaha :*
Kupony często sa w tych gazetkach co do chaty przysyłają. Ja akurat często z Hm zamawiam bardzo i przysyłają mi do chaty to zawsze tam jest 10-25% a chyba po zalogowaniu na str Hm zbiera sie pkt i można zrealizować w sklepie i 10% wpada. Korzystałam nie raz :)

reklama
Do góry