reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Meldujemy się po połówkowym. Wszystkie parametry w porządku. No i Marcin jest Marcinem na 150%, jak powiedział lekarz. Waży niecałe 500gramów. Całe badanie był grzeczny i dał się ładnie pomierzyć. Jedynie na koniec przestało mu się to podobać i zaczął się strasznie wiercić.
Dzisiaj rano zaczął buszowanie w brzuchu już przed 7, więc tata załapał się na 15-minutowy seans kopniaczków :D
gratki dla Ciebie!!!

Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkę:( Miedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...
Trzymam kciuki żeby wszyskto się unormowało. Ważne, że zostało to wykryte na wczesnym etapie.

Tez nie mialam wstazeczki i sie ludzie dziwili :D
ja nie miałam

właśnie zastanawialam się nad zainwestowaniem w inhalator może rzeczywiście pomoże
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
ja i Córka często używamy! polecam!

Ja też już po polowkowym,przykro mi,że nie każdy może mieć tak.dobre wieści jak ja [emoji17][emoji29]u mnie wszystko wzorowo,zdrowa ruchliwa dziewczynka Kinga[emoji7][emoji4]to już 22tc!także mam dwie córy,jupi!!!![emoji8][emoji7]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
super wiadomości!

Zamówiłam dżinsy ciążowe z H&M wczoraj mi przyszły. Jakby któraś potrzebowała to mogę polecić całkiem fajne na przecenie kosztowały coś ponad 70 zł mi z kuponem wyszły za 56 zł [emoji3] więc rewelacja [emoji5]
a jaki to kupon?

Moj twierdzi ze syn i koniec[emoji23] przedłużenie rodu sie im na glowy rzucilo[emoji3]

f2w3d5qpt9bgndf7.png

http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0298018021.html
Spodnie takie, zdjęcie jutro w wolnej chwili zrobię. Nogawki też skracalam, mam maszynę bo we wszystkich spodniach muszę przy moim mega wzroście, więc sobie kilka lat temu zainwestowalam w maszynę.
Kupon był z klubu hm, zapisuje się do klubu. I trzeba wpisać ze np dziś ma się urodziny i w prezencie dostajesz- 25% na najdroższa rzecz w koszyku. Zamówiłam roz. 34 jest troszkę większy jak z mango 32. Wrazie co zawsze można zwrocic, tylko 3,90za zwrot.

http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0298018021.html
Spodnie takie, zdjęcie jutro w wolnej chwili zrobię. Nogawki też skracalam, mam maszynę bo we wszystkich spodniach muszę przy moim mega wzroście, więc sobie kilka lat temu zainwestowalam w maszynę.
Kupon był z klubu hm, zapisuje się do klubu. I trzeba wpisać ze np dziś ma się urodziny i w prezencie dostajesz- 25% na najdroższa rzecz w koszyku. Zamówiłam roz. 34 jest troszkę większy jak z mango 32. Wrazie co zawsze można zwrocic, tylko 3,90za zwrot.
Nosisz rozmiar 32/34 - to Ty strasznie szczuplutka jestes! Ja się w 34 mieściłam przed ślubem ale naprawdę byłam wtedy na mega diecie! A teraz 38/40 w zależności od rozmiarowki. Dupa urosła przez męża - za dużo dobroci mi daje! [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na początku miałam straszną ochotę na świeży sok pomarańczowy! Ser żółty i topiony to wcinam od kilku tygodni! Ale zdecydowanie bardziej mam ochotę na słone i tresciwe jedzenie niż na slodycze!

Oj ja tez miałam ochotę na sok pomarańczowy mniam :)

Jeju o szkole rodzenia to jeszcze nie myślałam! U nas w przychodni była ulotka ze od któregoś tam tygodnia można się zapisać. Muszę podpytac gina na następnej wizycie!

U nas od 25 tygodnia można sie zapisywać ;)

Mój sie droczył ze mną, ze syn syn :) na złość chciał mi zrobic hehe, ale z córci tez sie cieszy tylko sie martwi, ze jej pózniej nie upilnuje :D

No wiem ze rabatowym mała zołzo! [emoji6] Chodzi mi o to skąd ten kupon! [emoji5]

Hahaha :*
Kupony często sa w tych gazetkach co do chaty przysyłają. Ja akurat często z Hm zamawiam bardzo i przysyłają mi do chaty to zawsze tam jest 10-25% a chyba po zalogowaniu na str Hm zbiera sie pkt i można zrealizować w sklepie i 10% wpada. Korzystałam nie raz :)

reklama
Do góry