czarrownica
Fanka BB :)
Też miałam fazę na sok. A teraz to nie mam zadnych zachcianek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o dziewczynki chyba sie czlowiek bardziej martwi... delikatniejsze, słabsze... bedzie trzeba wytlumaczyc że ślajanie sie po nocy nie jest dobre i żeby na imprezach nie odchodzila od swojej szklaneczki az calej nie wypije by nikt nic nie dosypał... :/ XXI wiek ech....Mój sie droczył ze mną, ze syn syn na złość chciał mi zrobic hehe, ale z córci tez sie cieszy tylko sie martwi, ze jej pózniej nie upilnuje
Moj twierdzi ze syn i koniec[emoji23] przedłużenie rodu sie im na glowy rzucilo[emoji3]
No ja skinny nie jestem i tym bardziej w ciąży nie będę a w spodniach ze zwężaną nogawką wyglądam jak balon. Mają jeden model z prostą nogawką, mam takie i na chwilę obecną nie jestem w stanie nic sensownego dla siebie dostać, więc piorę, noszę, piorę, noszę i tak w kółko