reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dostałam od znajomego koszulkę dla młodego! Przywieziona ze Szwecji! Poplakalam się jak głupia! Eh te hormony! [emoji6]
1477774626918.jpg

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477774626918.jpg
    1477774626918.jpg
    63,1 KB · Wyświetleń: 232
Mój sie droczył ze mną, ze syn syn :) na złość chciał mi zrobic hehe, ale z córci tez sie cieszy tylko sie martwi, ze jej pózniej nie upilnuje :D
o dziewczynki chyba sie czlowiek bardziej martwi... delikatniejsze, słabsze... bedzie trzeba wytlumaczyc że ślajanie sie po nocy nie jest dobre i żeby na imprezach nie odchodzila od swojej szklaneczki az calej nie wypije by nikt nic nie dosypał... :/ XXI wiek ech....

32/34? To taki rozmiar istnieje? Jak byłam mega szczuplakiem lata temu to nosiłam 38, sporadycznie 36, zależnie od rozmiarówki ;) Teraz to jestem spaślakiem, najpierw przytyłam po ślubie, potem jeszcze zarobiłam nagle 8kg w szybkim tempie po zakończeniu karmienia piersią no i koniec końców wszystkie te spodnie z HMu są nie dla mnie. Skinny mama. Super skinny mama. No ja skinny nie jestem i tym bardziej w ciąży nie będę a w spodniach ze zwężaną nogawką wyglądam jak balon. Mają jeden model z prostą nogawką, mam takie i na chwilę obecną nie jestem w stanie nic sensownego dla siebie dostać, więc piorę, noszę, piorę, noszę i tak w kółko:(

Przy wzroście 150-160 rozmiar 32-34 nie jest jakimś dziwactwem :) Sucha nie jestem [emoji1] Bardzo intensywny tryb życia prowadziłam, teraz nadrobie, jako bezrobotna i w ciąży mam mnóstwo czasu na nierobienie nic i objadanie się :)

No ja skinny nie jestem i tym bardziej w ciąży nie będę a w spodniach ze zwężaną nogawką wyglądam jak balon. Mają jeden model z prostą nogawką, mam takie i na chwilę obecną nie jestem w stanie nic sensownego dla siebie dostać, więc piorę, noszę, piorę, noszę i tak w kółko:(

Ja mam podobnie i nie cierpię zwezanych mogawek! Nawet proste mnie irytują! Najlepiej się czuje w rozszerzonych! Na szczęście moda powraca i takich spodni widuje coraz wiecej! Chociaż niekoniecznie dla ciężarnych... także pewnie z braku laku trzeba się będzie przestawić na proste. No cóż.

reklama
Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy! Gdzie i i kogo robilyscie polowkowe? Ja się będę zapisywać i zastanawiam się nad lekarzem innym niż ten zaproponowany przez NFZ.

Do góry