reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Nie chodzę na NFZ. Prywatnie za wizytę płace 150zl, za usg 180zl (genetyczne itp) w swojej klinice. W innej samo usg 150zł.
A'gusia
Fanka BB :)
Na prenatalnych byłam prywatnie. Placilismy 600zł. A polowkowe wlasnie nie wiem dlatego chce iść na bezpłatne a jak by coś było nie tak to na prywatne.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za wizytę płace 150 , a za prenatalne i połówkowe 200 zł, ale nie wiem czy będzie film chyba nie. 3D na chwile obecna nie chcemy robić. Ja do tego gina chodziłam przed ciaza, ufam mu, nigdy wcześniej tak na luzie nie chodziłam do ginekologa. Poza tym jest położnikiem w szpitalu w którym będę rodzic o seksuologiem
Mama hehe No ja dziewuche obstawiam
Mama hehe No ja dziewuche obstawiam
A'gusia
A ten pakiet mamy od niedawna bo wcześniej nie był potrzebny. Ja generalnie nie chodzę do lekarzy. A moj gin na nfz jest troche dziwny ale jak czytałam o nim opinie odnośnie prowadzenia ciąży to miał bardzo dobre i dlatego nie szukałam innego! Ale usg nie robi.
JegoBaba
Drogo was ta ciąża kosztuje .....
A'gusia
alexhi
Hej, ja w pierwszej ciazy dwa lata temu placilam za wizyte u ginekologa 100zl w tym usg robil w gabinecie. Mialam tez ubezpieczenie medicover, prenatalne badania jak i wszystkie z krwi i moczu wchodzily w zakres pakietu. to chyba najlepsze na co mi sie udalo zalapac i szczerze polecam jak ktos ma mozliwosc ubezpieczenia prywatnego to warto, przynajmniej na okres ciazy.
Teraz to druga ciaza na koncu swiata. do ginekologa nie chodze, tylko do internisty od wszytkiego, badania za darmo na tutejszy nfz. Usg sa tylko dwa, polowkowe platne.
Gdybym byla w Polsce i wszystko byloby ok to mozliwe ze zdecydowalabym sie na lekarza Nfz.
Teraz to druga ciaza na koncu swiata. do ginekologa nie chodze, tylko do internisty od wszytkiego, badania za darmo na tutejszy nfz. Usg sa tylko dwa, polowkowe platne.
Gdybym byla w Polsce i wszystko byloby ok to mozliwe ze zdecydowalabym sie na lekarza Nfz.
Ja przed ciążą wiedziałam, że będę prywatnie chodzić Na nfz zapisy dalekie i mam złe doświadczenia, poza tym w mojej przychodni nie ma ginekologa na nfz, a jeździć daleko też by mi się nie chciało. A mój ginekolog ma gabinet na osiedlu obok to spacerkiem można
Inna sprawa mieć sprawdzonego ginekologa na nfz, nie jakiegoś konowała co łaskę robi, że nam jakiś informacji udzieli itd. Z resztą ja w ogóle nie cierpię lekarzy ostatnie moje przeboje były z chirurgiem, który łaskę robił, że mnie zbadał itd. Na sam koniec się na mnie obraził, bo mu powiedziałam, że jest nie miły
Inna sprawa mieć sprawdzonego ginekologa na nfz, nie jakiegoś konowała co łaskę robi, że nam jakiś informacji udzieli itd. Z resztą ja w ogóle nie cierpię lekarzy ostatnie moje przeboje były z chirurgiem, który łaskę robił, że mnie zbadał itd. Na sam koniec się na mnie obraził, bo mu powiedziałam, że jest nie miły
reklama
mama_NS
Ja mialam juz za 1 razem 3d pokazywane i teraz tez bedzie. Pewnie jakby moj na nfz byl sly to byl gdzies prywatnie poszla. Moja bratowa chodzila prywatnie i za kazda wizyte placila i za kazde badanie chociaz na nfz nawet byly.
Ja w swoim życiu chodzilam do 4 roznych gin i to do3 kobitek (okropnie to wspominam!) i od 5-6 lat do niego i juz nie zamierzam zmieniac. No bede zmuszona kiedys jak skonczy przyjmować [emoji12]
Ciesze sie bo zapisac sie zawsze do niego moglam na juz,swoje poczekalam ale jak musialam to przyjmowal na nfz bez problemu i teraz to samo. Wizyty sa zaplanowane ale raz sie martwilam i zadzwonilam i kazal przyjsc tego samego dnia. Usg robi w sumie co wizyte(raz tylko ostatnio nie zrobil),a chodzilam co tydzien na poczatku.
Ja w swoim życiu chodzilam do 4 roznych gin i to do3 kobitek (okropnie to wspominam!) i od 5-6 lat do niego i juz nie zamierzam zmieniac. No bede zmuszona kiedys jak skonczy przyjmować [emoji12]
Ciesze sie bo zapisac sie zawsze do niego moglam na juz,swoje poczekalam ale jak musialam to przyjmowal na nfz bez problemu i teraz to samo. Wizyty sa zaplanowane ale raz sie martwilam i zadzwonilam i kazal przyjsc tego samego dnia. Usg robi w sumie co wizyte(raz tylko ostatnio nie zrobil),a chodzilam co tydzien na poczatku.