ada1989
Mama Konradka :)
Ania ciężko powiedzieć w takiej sytuacji, zwłaszcza jeśli ty w 31 tyg wyjedziesz a wracasz jeszcze później. A może przejedz się do jakiejś polskiej kliniki tu w uk? Manchester albo Londyn?[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj było bardzo wysokie ciśnienie i dużo osób to odczuwalo więc może i was dopadlo. Ja wczoraj zaczęłam myć okna Ale strasznie mi się w głowie kręciło i umylam tylko trzy. W takim tempie to może do świąt Boże Narodzenia skończę[emoji17]Jegobaba cos wisi w powietrzu bo ja wczoraj tez zdychalam i rzygalam od bólu głowy :/ dzis lepiej ale rewelacyjnie sie nie czuje, jeszcze tych ruchów nie czuje martwi mnie to a juz 17+1
Wybieram sie do polskiej przychodni w w ciągu dwóch tyg no długo bym w pl nie zostało tydzień napewno ale mogą sie zrobić dwa tak czy tak do polskiego lekarza sie wybieramAnia ciężko powiedzieć w takiej sytuacji, zwłaszcza jeśli ty w 31 tyg wyjedziesz a wracasz jeszcze później. A może przejedz się do jakiejś polskiej kliniki tu w uk? Manchester albo Londyn?[emoji4]
no może, ja nie wiem co to było ale mojego też głowa bolała tyle, że taki to od razu po tabletkę sięga a my biedne kózki....Jegobaba cos wisi w powietrzu bo ja wczoraj tez zdychalam i rzygalam od bólu głowy :/ dzis lepiej ale rewelacyjnie sie nie czuje, jeszcze tych ruchów nie czuje martwi mnie to a juz 17+1