JegoBaba
Fanka BB :)
ja mam dokładnie w 20 tyg 0 dniNa poprzedniej wizycie gin mi mowil ze w 20 tyg robimy polowkowe nie musialam sie zapisywac nie wiedzialam ze gdzies tak jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam dokładnie w 20 tyg 0 dniNa poprzedniej wizycie gin mi mowil ze w 20 tyg robimy polowkowe nie musialam sie zapisywac nie wiedzialam ze gdzies tak jest
A ja dziś miałam kolejne usg podobno będzie chłopczyk tylko coś nie wyraźnie widać było a jeszcze tak naciskała na brzuch ze myślałam ze mi dziurę wywierci u mnie dokładnie to 20 tydz i 4 dni zastanawiam sie cały czas na temat tej podróży do pl na święta wtedy będę w 31 tyg a nie ma bezpośrednich pociągów z Londynu jak sprawdzałam to 16 h podroz trwa ja jestem z doncaster godz od Sheffield... Marcie dziewczyny jakies rady na temat owej podrozy. Napewno wcześniej pójdę do ginekologa wypytać o wszystko ale sie ciagle waham
[emoji2] ja przepraszam ale nie sposób mi spamietac kto ma jaka płeć, chyba w ciąży pamięć zanika i ciągle się mylę[emoji16]ada1989 tak wiem od dawna, bo robiłam Nifty, dziś z resztą bezwstydnie siurka zaprezentował
Katherinne ja byłam 20t5d.
gratuluję chłopca[emoji4] nie pamiętam już jak to jest z liniami lotniczymi ale chyba trzeba załatwiać jakieś zaświadczenie od lekarza za które się płaci a niektóre linie lotnicze mają zakaz wpuszczana od któregoś tyg ciężarnych na pokład musiałabyś popatrzeć na str internetowychA ja dziś miałam kolejne usg podobno będzie chłopczyk tylko coś nie wyraźnie widać było a jeszcze tak naciskała na brzuch ze myślałam ze mi dziurę wywierci u mnie dokładnie to 20 tydz i 4 dni zastanawiam sie cały czas na temat tej podróży do pl na święta wtedy będę w 31 tyg a nie ma bezpośrednich pociągów z Londynu jak sprawdzałam to 16 h podroz trwa ja jestem z doncaster godz od Sheffield... Marcie dziewczyny jakies rady na temat owej podrozy. Napewno wcześniej pójdę do ginekologa wypytać o wszystko ale sie ciagle waham