katherinne
Fanka BB :)
Kazda ciąza inna i kobiety różne rzeczy robią ale ja osobiście nie ryzykowałabym 16h w podróży w 31 tygodniu. A samolotem nie da rady?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wczoraj miałam tragedię, taka migrena, że nie mogłam wytrzymać, wymiotowałam z bólu, cały dzień i nawet w nocy mnie budziło i wymiotowałam. Kupiłam paracetamol i wzięłam 1 tabletkę bo nie wyrabiałam.Mnie też wymioty trzymają ale tylko rano później juz jest ok
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja raz tez tak miałam ze aż mnie mdlilo od bólu głowy to jest strasznie nie fajnie :/ biedna !dzisiaj już lepiej ?ja wczoraj miałam tragedię, taka migrena, że nie mogłam wytrzymać, wymiotowałam z bólu, cały dzień i nawet w nocy mnie budziło i wymiotowałam. Kupiłam paracetamol i wzięłam 1 tabletkę bo nie wyrabiałam.
no rzeczywiście - 2 kg !!! Trzeba jej było powiedzieć, że to na szczęście nie jest niepokojące bo jesteś w ciąży, ale jej waga pozostawia wiele do życzeniaMusze to stwierdzic z cala pewnoscia ze niektozy ludzie nie maja za grosz kultury i dobrego wychowania. Wczoraj kumpel mojego meza wpadl do nas ze swoja dziewczyna ktora ma prze paskudny charakterek. Na dzien dobry poczestowala mnie tekstem ze strasznie przytylam...co to znaczy strasznie ? Te dwa kilo na 5 miesiecy ciazy ? Moze myslala ze w ciazy to sie zaczyna wygladac jak top model albo ze zamiast brzucha pojawia sie garb ? Nie rozumiem czemu ludzie pozwalaja sobie na komentarze dot. Wygladu ciezarnych czy brzuch jest duzy czy nie czy sie tyje czy tez nie ... jest dla mnie to tak zenujace jak obcy ludzie rwa sie do macania po brzuchu... amen
Moje cialo moj brzuch moja a nie publiczna sprawa