reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Kolekcjonerka no to jak 2 dzidzia to pewnie jednak bedziesz przed nami,bo ja tam zaczynal się przywiazywac do tego ze na urodziny swoje urodze albo wyjde juz do domu[emoji13] a na ktory kwiecień z miesiaczki?

f2w3d5qpr0uoyosz.png

11 kwietnia. po 1wszym usg-2 kwietnia, po drugim usg 31 marzec:D
musiałam mieć baaaaardzo szybko owulację,a ja sądziłam że cykl mi się wydłuży przez zmianę klimatu w wakacje

Zdziwiłam sie.. ja gorzej znosze II trymestr niz I w ktorym NIC mi nie było! Wlasnie pierwszy raz w życiu poczułam szczypanie żołądka ledwo do łóżka doszłam każdy ruch potęgował to uczucie... przeszlo ale skąd to?! Kurka... atrakcje ciążowe ;) Może to przez to że skulona siedziałam z 10 minut i żołądek byl skulony po kolacji? Nie mam pojęcia.. przeszło uff :yes:

Hej, mialam podobna sytuacje. Siedzialam wlasnie w poczekalni jakies 30 minut w jednej pozycji i nagle dostalam dziwnego skurczu w zoladku. Auaaaa!
Chyba to wlasnie prZez ta pozycje

reklama
Widzę, że mamy tu trochę leżących mamuś, przypomnicie, która dlaczego? Tyle produkujecie że jak tylko na chwilę wypadnę z obiegu to zaraz nie wien, co się dzieje i nie daję rady nadrobić :)

Do góry