reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Wizytę mam za dwa tygodnie, idę pod prysznic może sie troszkę rozluznie. Najwyżej wezmę nospe, dawno nie brałam, ale nie ma co sie męczyć ☺️

reklama
cześć dziewczyny,
z ostatniej miesiączki powinnam być kwietniówką, ale już na 2 USG lekarz potwwierdził mi że Dzidzia jest tydzień starsza i termin wychodzi na 31.03. Czy mogę się przyłączyć? :)

cześć dziewczyny,
z ostatniej miesiączki powinnam być kwietniówką, ale już na 2 USG lekarz potwwierdził mi że Dzidzia jest tydzień starsza i termin wychodzi na 31.03. Czy mogę się przyłączyć? :)
W koncu ktos z data po mnie!!! [emoji1][emoji1][emoji1] witam [emoji3] powiedz cos o sobie,wiesz jaka plec? Masz juz bobo w domu?

f2w3d5qpg42bnawz.png

A ja myslalam ze mam 17 tc i 5 dni a dzis uswiadomilam sie ze 18tc i 5 dni :)
Bylam na wczesniejszej wizycie u ginekologa przez ten twardy brzuch/stawianie sie macicy. Doktor sie wystraszyl, w badaniu dlonia wyczul jakby szyjka sie skracala ale zrobil usg i mowi ze jednak nie. Szyjka jest w porzadku jest taka jak byla (ponad 3cm a podobno problem bylby jakby miala 2cm). Kłuciem w pochwie kazal sie nie przejmowac a na twardnienie brzucha zalecil 3 dni leżenia i przez 3dni 3x dziennie nospa forte i magnez b6 a potem tylko magnez.
Uspokoilam sie :) schudlam 2kg w 2 dni! Doktor powiedzial ze to dlatego ze mimo ze ja chudne to dziecko ze mnie wyciagnie i i tak ono przytyje. Przytylo a wlasciwie przytyła - potwierdzil dziewczynke :D Powiedzial ze skorzysta z tego że jest dobrze ułożona i zrobił usg połówkowe :D Wszystko w porzadku :D dostalismy wydruk usg stopy małej :laugh2: stópka ma 3cm :D
Jak super! Gratuluję córci! :-)

Cześć Dziewczyny! :-) milego dnia Wam życzę! :-) ja mam dziś wolne więc trochę się zajmiemy ogarnianiem domku! W końcu kiedyś trzeba posprzątać! ;-)

Dzień dobry :) u mnie dziś znów leje aż się nie chce z łóżka wstawać. Wczoraj przespalam całe popołudnie a dziś trzeba się zabrać do pracy. Mój M pojechał do mamusi a ja znów sama w domu.
A U was jaką pogoda w sobotni ranek?
I jakie plany na weekend?

Dzień dobry :) u mnie dziś znów leje aż się nie chce z łóżka wstawać. Wczoraj przespalam całe popołudnie a dziś trzeba się zabrać do pracy. Mój M pojechał do mamusi a ja znów sama w domu.
A U was jaką pogoda w sobotni ranek?
I jakie plany na weekend?
I mnie na szczęście nie pada i jest całkiem przyjemnie :) a mój ślubny pomaga mi w sprzątaniu :D

reklama
Przytylo a wlasciwie przytyła - potwierdzil dziewczynke :D Powiedzial ze skorzysta z tego że jest dobrze ułożona i zrobił usg połówkowe :D Wszystko w porzadku :D dostalismy wydruk usg stopy małej :laugh2: stópka ma 3cm :D
cudne wieści!
termin wychodzi na 31.03. Czy mogę się przyłączyć?
witaj :)
Dzień dobry
pogoda paskudna i humor nieciekawy
córka urządziła nam pobudkę o 6tej i już nie chciała zasnąć, marudzi strasznie od tamtego czasu, syn też ma muchy w nosie, M pojechał i pewnie koło południa będzie a do tego wszystkiego ja mam okropny katar i głowa mnie boli

Do góry