reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dzień dobry

Ja mam cały czas akcje żołądkowe :( I w I trymestrze było u mnie znacznie lepiej. Teraz mam wzdęcia, bóle żołądka, cieżko sie załatwić i później cierpi sie katusze :( Pewnie taki urok będzie do końca...

reklama
Dzień dobry :)
Poszłam za późno spać. Niby pospalam do 9:50 ale chodzę teraz do tylu. Nie mogę kłaść się tak późno.
Wczoraj zafarbowalam wreszcie moje siwki. Kupiłam farbę blond bez amoniaku, bałam się czy zlapie bo ostatnie 1,5 roku farbowalam włosy na ciemno ale nie jest źle. Chyba już zostane przy tej farbie.

A bloga z pięknym rękodziełem na laptopie obejrzę bo na kom.nie mogę... :/

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, mialam podobna sytuacje. Siedzialam wlasnie w poczekalni jakies 30
Ooo to mnie rozumiesz! Masakra jakas oby sie nie powtorzyło :)

Paulyna - moja lekarka ta zwykla nie ginekolog nowila że jeszcze dużo dolegliwosci ciazowych przed nami... a jesz owsianke na rano i starasz sie jesc owoce, pic kefir?

Katherinne - ja mam leżec tylko kilka dni przez stawianie sie macicy. Jakby szyjka sie skracala pewnie kazalby stale leżeć ale sprawdzil ze jest ok. Tylko że ta nospa forte i magnez to niewiele mi pomagają poki co... dalej brzuch sie stawia tylko moze troszke krócej to trzyma..

Chyba już zostane przy tej farbie.
A bloga z pięknym rękodziełem na laptopie obejrzę bo na kom.nie mogę... :/
tez mam juz siwki ale wiekszosc farb mnie uczula i bym łysa chyba była na szczescie kolezanka fryzjerka ma jakies co mnie nie uczulaja :)
Dla Ciebie z bloga przykladowa lampka nocna z miniaturami:
28a.jpg
28d.jpg

Załączniki

• 28a.jpg
    28a.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 318
  • 28d.jpg
    28d.jpg
    69,1 KB · Wyświetleń: 319
Śliczne te rękodzieła dziewczynki, zapomniałam wcześniej napisać :)
My z mężem w tym roku tworzyliśmy rzeczy do domu z eco palet i skrzynek :p

a jesz owsianke na rano i starasz sie jesc owoce, pic kefir?
Owsianki codziennie nie jadam, ale muszę chyba uskutecznić picie kefiru :/ tylko boję się, bo po nabiale mam rewolucje, że szkoda gadać...nigdy nie miałam z tym problemu, a teraz niestety produkty mleczne tak na mnie działają :(
Póki co brzuszek ok, byłam w końcu w wc także jest lepiej ;)

Dzień dobry

Ja mam cały czas akcje żołądkowe :( I w I trymestrze było u mnie znacznie lepiej. Teraz mam wzdęcia, bóle żołądka, cieżko sie załatwić i później cierpi sie katusze :( Pewnie taki urok będzie do końca...
Na problemy z zaparciami polecam kiwi. Dużo wody, rano piłam też wodę z miodem i z cytryną trzeba stosować kilka dni Ale też daje ulgę w zapachach. Mnie strasznie zaparcia i wzdęcia męczył w pierwszym trymestrze. Przetestowalam wszystkie możliwe sposoby( jogurty, mleko, buraczki, kapusta kiszona itd...). Teraz jest już o niebo lepiej. Ja jem prawie codziennie płatki owsiane na śniadanie, do tego w ciągu dnia ograniczylam produkty zapierajace i wzdymajace, smazone. Wróciłam też do picia kawy, a po kawie zawsze kupka była[emoji6] Doceniam jaka to super sprawa jak udaje się zrobić ja codziennie.[emoji1]
Bardzo wiem co teraz czujesz, mam nadzieję że moje metody pomogą, trzymam kciuki za lepsze samopoczucie [emoji11]

My z mężem w tym roku tworzyliśmy rzeczy do domu z eco palet i skrzynek :p
Owsianki codziennie nie jadam, ale muszę chyba uskutecznić picie kefiru :/ tylko boję się, bo...
Paulyna nie wiem jak Ty ale ja nie wszystkich firm produkty mleczne toleruje. Wydaje mi sie że warto poszukac takiego co Ci nie szkodzi..moze nie zjadaj całości tylko troszke na próbe i jak nic nie bedzie to zjesz nastepnym razem calosc :)

A w wolnej chwili moze pokaz co z mężem stworzyłaś ze skrzynek ?? :)

Po kawie też czasami się uda, tylko rzadko pije, bo średnio mi smakuje taka nie z ekspresu, a nie posiadamy :p
Muszę zaopatrzyć się w suszone śliwki i może wrócić do jedzenia nasion chia ;)
Jeszcze nie dawno było wszystko dobrze, a tu chyba 3 dzień i średnio na jeża :/ Mówisz, że kiwi pomaga? Lubię, to może sobie kupię :)

Paulyna nie wiem jak Ty ale ja nie wszystkich firm produkty mleczne toleruje. Wydaje mi sie że warto poszukac takiego co Ci nie szkodzi..moze nie zjadaj całości tylko troszke na próbe i jak nic nie bedzie to zjesz nastepnym razem calosc :)

A w wolnej chwili moze pokaz co z mężem stworzyłaś ze skrzynek ?? :)
Na to nie wpadłam... najmniej ulepszaczy mają produkty z Piątnicy... może czas się przestawić ;)

reklama
Do góry