reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Dzień dobry
Poszłam za późno spać. Niby pospalam do 9:50 ale chodzę teraz do tylu. Nie mogę kłaść się tak późno.
Wczoraj zafarbowalam wreszcie moje siwki. Kupiłam farbę blond bez amoniaku, bałam się czy zlapie bo ostatnie 1,5 roku farbowalam włosy na ciemno ale nie jest źle. Chyba już zostane przy tej farbie.
A bloga z pięknym rękodziełem na laptopie obejrzę bo na kom.nie mogę... :/
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Poszłam za późno spać. Niby pospalam do 9:50 ale chodzę teraz do tylu. Nie mogę kłaść się tak późno.
Wczoraj zafarbowalam wreszcie moje siwki. Kupiłam farbę blond bez amoniaku, bałam się czy zlapie bo ostatnie 1,5 roku farbowalam włosy na ciemno ale nie jest źle. Chyba już zostane przy tej farbie.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kleinekatia
Fanka BB :)
Ooo to mnie rozumiesz! Masakra jakas oby sie nie powtorzyłoHej, mialam podobna sytuacje. Siedzialam wlasnie w poczekalni jakies 30
Paulyna - moja lekarka ta zwykla nie ginekolog nowila że jeszcze dużo dolegliwosci ciazowych przed nami... a jesz owsianke na rano i starasz sie jesc owoce, pic kefir?
Katherinne - ja mam leżec tylko kilka dni przez stawianie sie macicy. Jakby szyjka sie skracala pewnie kazalby stale leżeć ale sprawdzil ze jest ok. Tylko że ta nospa forte i magnez to niewiele mi pomagają poki co... dalej brzuch sie stawia tylko moze troszke krócej to trzyma..
Kleinekatia
tez mam juz siwki ale wiekszosc farb mnie uczula i bym łysa chyba była na szczescie kolezanka fryzjerka ma jakies co mnie nie uczulajaChyba już zostane przy tej farbie.
Dla Ciebie z bloga przykladowa lampka nocna z miniaturami:
Załączniki
Śliczne te rękodzieła dziewczynki, zapomniałam wcześniej napisać
My z mężem w tym roku tworzyliśmy rzeczy do domu z eco palet i skrzynek
Póki co brzuszek ok, byłam w końcu w wc także jest lepiej
My z mężem w tym roku tworzyliśmy rzeczy do domu z eco palet i skrzynek
Owsianki codziennie nie jadam, ale muszę chyba uskutecznić picie kefiru :/ tylko boję się, bo po nabiale mam rewolucje, że szkoda gadać...nigdy nie miałam z tym problemu, a teraz niestety produkty mleczne tak na mnie działająa jesz owsianke na rano i starasz sie jesc owoce, pic kefir?
Póki co brzuszek ok, byłam w końcu w wc także jest lepiej
czarrownica
Na problemy z zaparciami polecam kiwi. Dużo wody, rano piłam też wodę z miodem i z cytryną trzeba stosować kilka dni Ale też daje ulgę w zapachach. Mnie strasznie zaparcia i wzdęcia męczył w pierwszym trymestrze. Przetestowalam wszystkie możliwe sposoby( jogurty, mleko, buraczki, kapusta kiszona itd...). Teraz jest już o niebo lepiej. Ja jem prawie codziennie płatki owsiane na śniadanie, do tego w ciągu dnia ograniczylam produkty zapierajace i wzdymajace, smazone. Wróciłam też do picia kawy, a po kawie zawsze kupka była[emoji6] Doceniam jaka to super sprawa jak udaje się zrobić ja codziennie.[emoji1]Dzień dobry
Ja mam cały czas akcje żołądkowe I w I trymestrze było u mnie znacznie lepiej. Teraz mam wzdęcia, bóle żołądka, cieżko sie załatwić i później cierpi sie katusze Pewnie taki urok będzie do końca...
Bardzo wiem co teraz czujesz, mam nadzieję że moje metody pomogą, trzymam kciuki za lepsze samopoczucie [emoji11]
Kleinekatia
Paulyna nie wiem jak Ty ale ja nie wszystkich firm produkty mleczne toleruje. Wydaje mi sie że warto poszukac takiego co Ci nie szkodzi..moze nie zjadaj całości tylko troszke na próbe i jak nic nie bedzie to zjesz nastepnym razem caloscMy z mężem w tym roku tworzyliśmy rzeczy do domu z eco palet i skrzynek
Owsianki codziennie nie jadam, ale muszę chyba uskutecznić picie kefiru :/ tylko boję się, bo...
A w wolnej chwili moze pokaz co z mężem stworzyłaś ze skrzynek ??
Po kawie też czasami się uda, tylko rzadko pije, bo średnio mi smakuje taka nie z ekspresu, a nie posiadamy
Muszę zaopatrzyć się w suszone śliwki i może wrócić do jedzenia nasion chia
Jeszcze nie dawno było wszystko dobrze, a tu chyba 3 dzień i średnio na jeża :/ Mówisz, że kiwi pomaga? Lubię, to może sobie kupię
Muszę zaopatrzyć się w suszone śliwki i może wrócić do jedzenia nasion chia
Jeszcze nie dawno było wszystko dobrze, a tu chyba 3 dzień i średnio na jeża :/ Mówisz, że kiwi pomaga? Lubię, to może sobie kupię
Na to nie wpadłam... najmniej ulepszaczy mają produkty z Piątnicy... może czas się przestawićPaulyna nie wiem jak Ty ale ja nie wszystkich firm produkty mleczne toleruje. Wydaje mi sie że warto poszukac takiego co Ci nie szkodzi..moze nie zjadaj całości tylko troszke na próbe i jak nic nie bedzie to zjesz nastepnym razem calosc
A w wolnej chwili moze pokaz co z mężem stworzyłaś ze skrzynek ??
reklama