reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Kolekcjonerka no to jak 2 dzidzia to pewnie jednak bedziesz przed nami,bo ja tam zaczynal się przywiazywac do tego ze na urodziny swoje urodze albo wyjde juz do domu[emoji13] a na ktory kwiecień z miesiaczki?

f2w3d5qpr0uoyosz.png

11 kwietnia. po 1wszym usg-2 kwietnia, po drugim usg 31 marzec:D
musiałam mieć baaaaardzo szybko owulację,a ja sądziłam że cykl mi się wydłuży przez zmianę klimatu w wakacje

Zdziwiłam sie.. ja gorzej znosze II trymestr niz I w ktorym NIC mi nie było! Wlasnie pierwszy raz w życiu poczułam szczypanie żołądka ledwo do łóżka doszłam każdy ruch potęgował to uczucie... przeszlo ale skąd to?! Kurka... atrakcje ciążowe ;) Może to przez to że skulona siedziałam z 10 minut i żołądek byl skulony po kolacji? Nie mam pojęcia.. przeszło uff :yes:

Hej, mialam podobna sytuacje. Siedzialam wlasnie w poczekalni jakies 30 minut w jednej pozycji i nagle dostalam dziwnego skurczu w zoladku. Auaaaa!
Chyba to wlasnie prZez ta pozycje

reklama
Widzę, że mamy tu trochę leżących mamuś, przypomnicie, która dlaczego? Tyle produkujecie że jak tylko na chwilę wypadnę z obiegu to zaraz nie wien, co się dzieje i nie daję rady nadrobić :)

Do góry