reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dzien dobry :) Mnie znow obudzil skurcz macicy wiec szybko poszlam zjesc owsianke i zaraz po tym nospe ...ufff :)
Tak mysle co przez te 3 dni bede robic w łóżku i juz chwycilam z rana za igle i nitke i szyje miniaturowa poduszeczke :) Jak chcecie zobaczyc moje miniaturki to prosze: www.fabrykacalineczki.blox.pl Miłego dnia :)

Wow! Jakie mikro cudeńka!!!

A ja musze na kompir chyba na to wejsc.

Ja mialam zamiar przeczytac książkę bo film od16.10 chybs już w kinach a nie chce ogladac bez tego bo mi zepsuje ksiazke.

f2w3d5qpr0uoyosz.png

Dziewczyny, wiem, że wybiegam w przyszłość ale mam taki mały kłopot. Otóż trafił mi się chrzesniak geniusz, który w lutym skończył 6lat. W zeszłym roku na gwiazdkę kupiłam mu interaktywną mapę świata, która okazała się hitem. Skubany oczywiście już ją ma w jednym paluszku. W tym roku nie mam pojęcia co mu kupić. Na pewno musi to być coś kreatywnego coś z czego będzie się mógł uczyć ale żeby to było w formie zabawy. Zwykle zabawki go nie rajcuja. Może macie jakieś pomysły? Spotkalyscie się z jakimiś fajnymi grami itp. będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
A tak ogólnie to u nas troszkę lepsza pogoda. Mężu pojechał zrobić porządek na jesień z moimi kwiatami w ogrodzie. A ja leżę i myślę co by tu przygotować na wizytę jutrzejszych gości aby za dużo się nie narobić że względu na to moje leżenie.
miłego dnia życzę.

Dzien dobry :) Mnie znow obudzil skurcz macicy wiec szybko poszlam zjesc owsianke i zaraz po tym nospe ...ufff :)
Tak mysle co przez te 3 dni bede robic w łóżku i juz chwycilam z rana za igle i nitke i szyje miniaturowa poduszeczke :) Jak chcecie zobaczyc moje miniaturki to prosze: www.fabrykacalineczki.blox.pl Miłego dnia :)

Ależ to przepiękne [emoji173]️ jaki talent!!!!!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

mama_NS, czarownica - zgadza się, data na przełomie marca/kwietnia:D Pierwszą ciążę przechodziłam aż 11dni, więc absolutnie nie biorę do siebie tego marca ale kto wie:) może tym razem Dzidzia wyjdzie odrobinę wcześniej:D
Tak mam 5letnią Córkę Olę, płci jeszcze nie znam, jak byłam na prenatalnych 20.09, to pani dr powiedziała, że "chyba chłopak ale proszę się nie nastawiać bo równie dobrze TO co widzę to może być łechtaczka":D
USG połówkowe mam 10.11 - i wtedy pewnie już będę wiedziała co tam w brzuszku się chowa:)

już posprzątane, rosołek się gotuje, babeczki czekoladowe upieczone:)
miłego dnia dziewczyny:)
my dziś idziemy na imieniny do mojego taty.

Kolekcjonerka no to jak 2 dzidzia to pewnie jednak bedziesz przed nami,bo ja tam zaczynal się przywiazywac do tego ze na urodziny swoje urodze albo wyjde juz do domu[emoji13] a na ktory kwiecień z miesiaczki?

f2w3d5qpr0uoyosz.png

reklama
Do góry