reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

ja też lubię spać pół na brzuchu, pół na boku :p
podusia spisuje się znakomicie :)
Pożycz kawałek :p dziewczyny jak sobie radzicie z Zespołem Niespokojnych Nóg? Dopadło to już którąś z Was?
3jgx9n73cggmefkw.png

reklama
dziewczyny jak sobie radzicie z Zespołem Niespokojnych Nóg? Dopadło to już którąś z Was?
3jgx9n73cggmefkw.png
No właśnie... A myślałam że to tylko mnie to dotyczy... Mi nawet ręce czasami zdarzaja się "niespokojne"... Jeśli chodzi o nogi to robie im szybki intensywny prycznic od kolan w dół raz ciepła raz zimną wodą... Mi póki co pomaga

Ja dziś zjadłam na śniadanko kanapeczki z sałatą, serem i papryka więc ok a od obiadu zaczęłam szaleć... Najpierw pierogi z serem, później z kapusta, później zrobiłam domowe frytki :) na koniec pojechalam odebrać rzeczy ze smyka i kupiłam sernik na którym były jagody zalane galaretka i bitą śmietana... A jeszcze mam ochotę na jabłko z miodem...

f2w33e3k0rq6mc1d.png

No właśnie... A myślałam że to tylko mnie to dotyczy... Mi nawet ręce czasami zdarzaja się "niespokojne"... Jeśli chodzi o nogi to robie im szybki intensywny prycznic od kolan w dół raz ciepła raz zimną wodą... Mi póki co pomaga
Boże... Ja też mam to w rękach, ale nie chciałam już robić z siebie hipochondryczki :( noce nieprzespane, poduszka pod nogi już nie pomaga :( spróbuję z tym prysznicem :) miałam to przed ciążą, ale nie tak jak teraz :/ nerwicy można dostać :/

S
Ja dziś zjadłam na śniadanko kanapeczki z sałatą, serem i papryka więc ok a od obiadu zaczęłam szaleć... Najpierw pierogi z serem, później z kapusta, później zrobiłam domowe frytki :) na koniec pojechalam odebrać rzeczy ze smyka i kupiłam sernik na którym były jagody zalane galaretka i bitą śmietana... A jeszcze mam ochotę na jabłko z miodem...

f2w33e3k0rq6mc1d.png
Same dobre rzeczy, mmmm :) czasami można zaszaleć :)

reklama
szalejecie z jedzonkiem :D
my dziś na obiad byliśmy w Manekinie na kremie z borowików <3 i naleśniku, na kolacje chyba coś lekkiego zjem, chociaż zjadłabym jakieś chipsy :/ ech niezdrowe rzeczy za mną chodzą...

Do góry