Mmmm borowiki <3 polecam na kolację koktajl z truskawek z jogurtem naturalnym i miodem, pyyycha jak byś miała jednak ochotę na te chipsy, to wpadaj do mnie, bo jak usiądę to zjem całą paczkę, a później będę miała wyrzuty sumieniaszalejecie z jedzonkiem
my dziś na obiad byliśmy w Manekinie na kremie z borowików <3 i naleśniku, na kolacje chyba coś lekkiego zjem, chociaż zjadłabym jakieś chipsy :/ ech niezdrowe rzeczy za mną chodzą...
reklama
mam jedną paczkę na czarną godzinę w szafce hehe też potrafię schrupać całą paczkę echMmmm borowiki <3 polecam na kolację koktajl z truskawek z jogurtem naturalnym i miodem, pyyycha jak byś miała jednak ochotę na te chipsy, to wpadaj do mnie, bo jak usiądę to zjem całą paczkę, a później będę miała wyrzuty sumienia
mam zamrożone pudełeczka truskawek, może czas je rozmrozić
mam jedną paczkę na czarną godzinę w szafce hehe też potrafię schrupać całą paczkę ech
mam zamrożone pudełeczka truskawek, może czas je rozmrozić
czarrownica
Fanka BB :)
Dziewczyny śpicie już?
anik.
Mama Krzysia :)
Ja jeszcze dla dziecka nic nie kupuje [emoji4]mam takie małe pytanko i proszę o wasze zdanie jako przyszłe mamy.
wiele moich znajomych nabija i smieje sie ze mnie ze juz zaczynam kupowac pampersy , chusteczki nawilżane , poprostu trafia sie dobra cena to kupuje .na poczatku te pierwsze roz czyli 1,2,3 ...czy tez uwazacie ze przesadzam ?
Ja mam 85G wiec obawy mam uzasadnione... [emoji36][emoji36][emoji36]Ja też z 80C, jestem już na 80 D/E :/ masakra, już mi ciężko jest a nie chcę mieć na starość do kolan xD
Kurcze nie mam tego problemu nie umiem Ci pomócPożycz kawałek[emoji14]dziewczyny jak sobie radzicie z Zespołem Niespokojnych Nóg? Dopadło to już którąś z Was?
Ja juz w łóżku i chyba zaraz odpłyne [emoji42][emoji42][emoji42]Dziewczyny śpicie już?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
czarrownica
Ja też jeszcze nic niekupuje Ale już bym chciała, jak dowiem się czy chłopiec czy dziewczynka to pewnie już się niepowstrzymam.
Jakoś dziś usnąć nie mogę, nadrabiam zaległości z całego dnia na forum. Mój M smacznie chrapie a mi się nawet oczy nieprzymukaja, oj chyba długa noc przede mną [emoji20]
Jakoś dziś usnąć nie mogę, nadrabiam zaległości z całego dnia na forum. Mój M smacznie chrapie a mi się nawet oczy nieprzymukaja, oj chyba długa noc przede mną [emoji20]
czarrownica
A jest coś w tv?My oglądamy tv nie śpimy, zwiedzamy
Brak telewizora w sypialni jednak ma czasem swoje minusy.
reklama
A jest coś w tv?
Brak telewizora w sypialni jednak ma czasem swoje minusy.
A oglądaliśmy stary polski film "Kłótnie małżeńskie" z Ewą Kasprzyk a teraz szukamy po kanałach ale u nas leje deszcz :O my w sypialni też nie mamy, dlatego leżymy w drugim pokoju na kanapie Ty też się przenieś