Pożycz kawałekja też lubię spać pół na brzuchu, pół na boku
podusia spisuje się znakomicie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pożycz kawałekja też lubię spać pół na brzuchu, pół na boku
podusia spisuje się znakomicie![]()
ja nie mamPożycz kawałekdziewczyny jak sobie radzicie z Zespołem Niespokojnych Nóg? Dopadło to już którąś z Was?
![]()
Biegnę, lecę na odkurzaczuja nie mamnie pomogę...
zapraszam na szarlotkę, pyszna wyszła i to jest najszybszy przepis- Link do: Moje Wypieki | Szarlotka sypana
No właśnie... A myślałam że to tylko mnie to dotyczy... Mi nawet ręce czasami zdarzaja się "niespokojne"... Jeśli chodzi o nogi to robie im szybki intensywny prycznic od kolan w dół raz ciepła raz zimną wodą... Mi póki co pomagadziewczyny jak sobie radzicie z Zespołem Niespokojnych Nóg? Dopadło to już którąś z Was?
![]()
Boże... Ja też mam to w rękach, ale nie chciałam już robić z siebie hipochondryczkiNo właśnie... A myślałam że to tylko mnie to dotyczy... Mi nawet ręce czasami zdarzaja się "niespokojne"... Jeśli chodzi o nogi to robie im szybki intensywny prycznic od kolan w dół raz ciepła raz zimną wodą... Mi póki co pomaga
Same dobre rzeczy, mmmmJa dziś zjadłam na śniadanko kanapeczki z sałatą, serem i papryka więc ok a od obiadu zaczęłam szaleć... Najpierw pierogi z serem, później z kapusta, później zrobiłam domowe frytkina koniec pojechalam odebrać rzeczy ze smyka i kupiłam sernik na którym były jagody zalane galaretka i bitą śmietana... A jeszcze mam ochotę na jabłko z miodem...
![]()
HeheheEjjjj zjadłabym tez kurczakaa w lodowce nic mi nie podchodzi.... no ej tak sie nie robi koleżance w ciąży koleżanko w ciąży !!
![]()