Pożycz kawałek dziewczyny jak sobie radzicie z Zespołem Niespokojnych Nóg? Dopadło to już którąś z Was?ja też lubię spać pół na brzuchu, pół na boku
podusia spisuje się znakomicie
reklama
ja nie mam nie pomogę...Pożycz kawałek dziewczyny jak sobie radzicie z Zespołem Niespokojnych Nóg? Dopadło to już którąś z Was?
zapraszam na szarlotkę, pyszna wyszła i to jest najszybszy przepis - Link do: Moje Wypieki | Szarlotka sypana
Biegnę, lecę na odkurzaczu !! Ja właśnie jem kurczaka z rożna kupny, ale pyszny również zapraszam :*ja nie mam nie pomogę...
zapraszam na szarlotkę, pyszna wyszła i to jest najszybszy przepis - Link do: Moje Wypieki | Szarlotka sypana
kama8-)
Zaangażowana w BB
No właśnie... A myślałam że to tylko mnie to dotyczy... Mi nawet ręce czasami zdarzaja się "niespokojne"... Jeśli chodzi o nogi to robie im szybki intensywny prycznic od kolan w dół raz ciepła raz zimną wodą... Mi póki co pomagadziewczyny jak sobie radzicie z Zespołem Niespokojnych Nóg? Dopadło to już którąś z Was?
Ja dziś zjadłam na śniadanko kanapeczki z sałatą, serem i papryka więc ok a od obiadu zaczęłam szaleć... Najpierw pierogi z serem, później z kapusta, później zrobiłam domowe frytki na koniec pojechalam odebrać rzeczy ze smyka i kupiłam sernik na którym były jagody zalane galaretka i bitą śmietana... A jeszcze mam ochotę na jabłko z miodem...
Boże... Ja też mam to w rękach, ale nie chciałam już robić z siebie hipochondryczki noce nieprzespane, poduszka pod nogi już nie pomaga spróbuję z tym prysznicem miałam to przed ciążą, ale nie tak jak teraz :/ nerwicy można dostać :/No właśnie... A myślałam że to tylko mnie to dotyczy... Mi nawet ręce czasami zdarzaja się "niespokojne"... Jeśli chodzi o nogi to robie im szybki intensywny prycznic od kolan w dół raz ciepła raz zimną wodą... Mi póki co pomaga
S
Same dobre rzeczy, mmmm czasami można zaszalećJa dziś zjadłam na śniadanko kanapeczki z sałatą, serem i papryka więc ok a od obiadu zaczęłam szaleć... Najpierw pierogi z serem, później z kapusta, później zrobiłam domowe frytki na koniec pojechalam odebrać rzeczy ze smyka i kupiłam sernik na którym były jagody zalane galaretka i bitą śmietana... A jeszcze mam ochotę na jabłko z miodem...
Hehehe zapraszam, jeszcze dużo zostałoEjjjj zjadłabym tez kurczaka a w lodowce nic mi nie podchodzi.... no ej tak sie nie robi koleżance w ciąży koleżanko w ciąży !!
reklama