reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

U nas strasznie wieje za oknem... nie lubie, boje sie jakiś nawałnic.
Ja tez nie mam tv w sypialni, usunęliśmy i raczej juz go tam nie będzie.
Zaraz trzeba iść spać,jutro szybsza pobudka nas czeka nic przez ostatnie kilka dni :p

reklama
Za daleko iść, trzeba aż schodzić na dół, a na tamtej kanapie jakoś leżeć nie moge, może się pokrece i wkoncu zasne.
U nas też pada Ale chyba taki spokojny deszcz bo sypialnia w dachu a nie słyszę żeby się bardzo tluklo.
Jak wy dziewczyny spocie na brzuchu, mi już ma tyle odstaje ze przeszkadza mi jak leżę.

U nas strasznie wieje za oknem... nie lubie, boje sie jakiś nawałnic.
Ja tez nie mam tv w sypialni, usunęliśmy i raczej juz go tam nie będzie.
Zaraz trzeba iść spać,jutro szybsza pobudka nas czeka nic przez ostatnie kilka dni :p
Jutro jakiś szczególny dzień Cię czeka?
Ja jeszcze dla dziecka nic nie kupuje [emoji4]

Ja mam 85G wiec obawy mam uzasadnione... [emoji36][emoji36][emoji36]

Kurcze nie mam tego problemu nie umiem Ci pomóc

Ja juz w łóżku i chyba zaraz odpłyne [emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Za daleko iść, trzeba aż schodzić na dół, a na tamtej kanapie jakoś leżeć nie moge, może się pokrece i wkoncu zasne.
U nas też pada Ale chyba taki spokojny deszcz bo sypialnia w dachu a nie słyszę żeby się bardzo tluklo.
Jak wy dziewczyny spocie na brzuchu, mi już ma tyle odstaje ze przeszkadza mi jak leżę.

Ja mam malutki brzuszek jeszcze,mogę całkiem na brzuchu zasnąć. Chociaż trochę sie boje tak zasypiać i jest to niby na brzuchu, ale troszkę bokiem,poduszkę ciążowa mam i pod takim lekkim katem leżę :-)
Cieżko opisać trzeba by zdjęcie zrobic :p

Nie kochana jutro idziemy do kina na 10.15 i musimy szybciej wyjść z domku. Potem muszę jechać jeszcze do pracy coś załatwić :-)
Ostatnio spaliśmy do 9... bez budzika. Oboje pracujemy na rano i pobudki były o 4.15 i o 5... teraz nadrabiamy :p

Cześć Kochane! :) wczoraj po pracy miałam jeszcze tyle zajęć w domu (a jedno z przyjemniejszych to przytulanie się do męża :p), że tylko zajrzałam na chwilę na forum ale już nie pisałam. Ja coś tak czuję, że udzielać to sie będę w weekendy bo czasu nie starcza!

Życzę Wam wszystkim milego dnia! :)

Ja mam malutki brzuszek jeszcze,mogę całkiem na brzuchu zasnąć. Chociaż trochę sie boje tak zasypiać i jest to niby na brzuchu, ale troszkę bokiem,poduszkę ciążowa mam i pod takim lekkim katem leżę :-)
Cieżko opisać trzeba by zdjęcie zrobic :p
To tak jak ja! Bardziej ten mój brzuszek wygląda jak najedzony niż jak ciazowy! :p

reklama
Do góry