reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

A na usg prenatalnym lekarz nam powiedział że na 90% będzie chłopak! :-) mąż się strasznie ucieszył! Jak to mówi "jak masz syna, musisz pilnować syna, jak masz córkę musisz pilnować całego osiedla" :D

reklama
Ja mam 16+2dni :-) brzuszka jeszcze nie widać. Waga jak sprzed ciąży. Ale staram się zdrowo jeść i pilnuje żeby nie jeść za mało!

To tylko pozadrościć :D Ja też się staram jeść zdrowo, ale ciężko jest, bo zachcianki robią swoje :) to nie, tamto nie :D i już 3 kg na plusie :)

3jgx9n73hxdg21g4.png

A poza tym to Wam powiem, ze jak byłam na 1usg i lekarz mi pokazał małego, było już widać rączki i nóżki... poplakalam się! A na drugim już byliśmy z mężem i lekarz puścił nam bicie serduszka! Cudowne! I strasznie się cieszę że mój też to słyszał i widział jak mały rusza rączkami! :D

Nas bezrobotnych jest tu pewnie pełno :D dokładnie najważniejsze jest zdrówko naszych maleństw :) co będzie to będzie, ważne żeby było zdrowe :) a u Ciebie, która ciąża i tydzień? :)
U mnie to pierwsza ciąża i bardzo już wyczekiwana, zwlekalismy bo umowę miałam dostać na stałe aż tu wkoncu zakład się posypał kolejną umową się skończyła Ale miałam za to mega pocieszenie, dwie kreseczki na teście [emoji4]
Teraz jestem w 14 tygodniu i 3 dni, ostro was dziewczyny gonie, Ale chyba niedogonie [emoji6]

Witam marcóweczki :) dołączam się do grona :) u nas 15tc + 2d :) jak się czujecie Mamusie? Jakie dolegliwości Was męczą? Pozdrawiam :*
Witaj [emoji4]

Intensywny weekend za mną. Wczoraj robiliśmy grilla a dziś byłam z mama w Krakowie.
Teraz juz mi się oczy kleja.
Co do temperatury to mnie ciepło jest.
Jeśli chodzi o starania synka zmajstrowalismy w pierwszym cyklu po ślubie. Drugi raz zaszłam tez od razu w pierwszym cyklu starań, niestety w lutym poronilam, 14 w Walentynki miałam zabieg no a potem udało się w drugim cyklu starań.
Kupiłam dzisiaj Ksylitol zamiast cukru do kawy. W tej cenie oby mi smakował [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A poza tym to Wam powiem, ze jak byłam na 1usg i lekarz mi pokazał małego, było już widać rączki i nóżki... poplakalam się! A na drugim już byliśmy z mężem i lekarz puścił nam bicie serduszka! Cudowne! I strasznie się cieszę że mój też to słyszał i widział jak mały rusza rączkami! :D

Bicie serduszka, to najpiękniejszy dźwięk na świecie :) następnym razem nagram sobie, żeby mieć pamiątkę :)
3jgx9n73hxdg21g4.png

U mnie to pierwsza ciąża i bardzo już wyczekiwana, zwlekalismy bo umowę miałam dostać na stałe aż tu wkoncu zakład się posypał kolejną umową się skończyła Ale miałam za to mega pocieszenie, dwie kreseczki na teście [emoji4]
Teraz jestem w 14 tygodniu i 3 dni, ostro was dziewczyny gonie, Ale chyba niedogonie [emoji6]

Może urodzisz jeszcze przed nami hehe :D kto to wie :p mi testy wychodziły negatywne, dopiero badanie z krwi, wyszło pozytywne :)
3jgx9n73hxdg21g4.png

reklama
Witaj [emoji4]

Intensywny weekend za mną. Wczoraj robiliśmy grilla a dziś byłam z mama w Krakowie.
Teraz juz mi się oczy kleja.
Co do temperatury to mnie ciepło jest.
Jeśli chodzi o starania synka zmajstrowalismy w pierwszym cyklu po ślubie. Drugi raz zaszłam tez od razu w pierwszym cyklu starań, niestety w lutym poronilam, 14 w Walentynki miałam zabieg no a potem udało się w drugim cyklu starań.
Kupiłam dzisiaj Ksylitol zamiast cukru do kawy. W tej cenie oby mi smakował [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Na dworze już chłodno, niestety, ale przynajmniej nie będziemy się męczyć z upałami :) pijesz kawę? Ja nie mogę, odstawiłam na początku i do teraz nie piję, ostatnio się napiłam i strasznie źle się poczułam :( ksylitolu nie próbowałam, ciekawe jak smakuje :) daj znać :)

Do góry