reklama
Ja mam 16+2dni :-) brzuszka jeszcze nie widać. Waga jak sprzed ciąży. Ale staram się zdrowo jeść i pilnuje żeby nie jeść za mało!
To tylko pozadrościć Ja też się staram jeść zdrowo, ale ciężko jest, bo zachcianki robią swoje to nie, tamto nie i już 3 kg na plusie
A na usg prenatalnym lekarz nam powiedział że na 90% będzie chłopak! :-) mąż się strasznie ucieszył! Jak to mówi "jak masz syna, musisz pilnować syna, jak masz córkę musisz pilnować całego osiedla"
Słyszałam ten tekst w rodzince.pl hehe xD dobre
A'gusia
Fanka BB :)
A poza tym to Wam powiem, ze jak byłam na 1usg i lekarz mi pokazał małego, było już widać rączki i nóżki... poplakalam się! A na drugim już byliśmy z mężem i lekarz puścił nam bicie serduszka! Cudowne! I strasznie się cieszę że mój też to słyszał i widział jak mały rusza rączkami!
A'gusia
To wszystko i tak się wyrówna prędzej czy później! :-)To tylko pozadrościć Ja też się staram jeść zdrowo, ale ciężko jest, bo zachcianki robią swoje to nie, tamto nie i już 3 kg na plusie
czarrownica
U mnie to pierwsza ciąża i bardzo już wyczekiwana, zwlekalismy bo umowę miałam dostać na stałe aż tu wkoncu zakład się posypał kolejną umową się skończyła Ale miałam za to mega pocieszenie, dwie kreseczki na teście [emoji4]Nas bezrobotnych jest tu pewnie pełno dokładnie najważniejsze jest zdrówko naszych maleństw co będzie to będzie, ważne żeby było zdrowe a u Ciebie, która ciąża i tydzień?
Teraz jestem w 14 tygodniu i 3 dni, ostro was dziewczyny gonie, Ale chyba niedogonie [emoji6]
anik.
Mama Krzysia :)
Witaj [emoji4]Witam marcóweczki dołączam się do grona u nas 15tc + 2d jak się czujecie Mamusie? Jakie dolegliwości Was męczą? Pozdrawiam :*
Intensywny weekend za mną. Wczoraj robiliśmy grilla a dziś byłam z mama w Krakowie.
Teraz juz mi się oczy kleja.
Co do temperatury to mnie ciepło jest.
Jeśli chodzi o starania synka zmajstrowalismy w pierwszym cyklu po ślubie. Drugi raz zaszłam tez od razu w pierwszym cyklu starań, niestety w lutym poronilam, 14 w Walentynki miałam zabieg no a potem udało się w drugim cyklu starań.
Kupiłam dzisiaj Ksylitol zamiast cukru do kawy. W tej cenie oby mi smakował [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A poza tym to Wam powiem, ze jak byłam na 1usg i lekarz mi pokazał małego, było już widać rączki i nóżki... poplakalam się! A na drugim już byliśmy z mężem i lekarz puścił nam bicie serduszka! Cudowne! I strasznie się cieszę że mój też to słyszał i widział jak mały rusza rączkami!
Bicie serduszka, to najpiękniejszy dźwięk na świecie następnym razem nagram sobie, żeby mieć pamiątkę
U mnie to pierwsza ciąża i bardzo już wyczekiwana, zwlekalismy bo umowę miałam dostać na stałe aż tu wkoncu zakład się posypał kolejną umową się skończyła Ale miałam za to mega pocieszenie, dwie kreseczki na teście [emoji4]
Teraz jestem w 14 tygodniu i 3 dni, ostro was dziewczyny gonie, Ale chyba niedogonie [emoji6]
Może urodzisz jeszcze przed nami hehe kto to wie mi testy wychodziły negatywne, dopiero badanie z krwi, wyszło pozytywne
reklama
Witaj [emoji4]
Intensywny weekend za mną. Wczoraj robiliśmy grilla a dziś byłam z mama w Krakowie.
Teraz juz mi się oczy kleja.
Co do temperatury to mnie ciepło jest.
Jeśli chodzi o starania synka zmajstrowalismy w pierwszym cyklu po ślubie. Drugi raz zaszłam tez od razu w pierwszym cyklu starań, niestety w lutym poronilam, 14 w Walentynki miałam zabieg no a potem udało się w drugim cyklu starań.
Kupiłam dzisiaj Ksylitol zamiast cukru do kawy. W tej cenie oby mi smakował [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Na dworze już chłodno, niestety, ale przynajmniej nie będziemy się męczyć z upałami pijesz kawę? Ja nie mogę, odstawiłam na początku i do teraz nie piję, ostatnio się napiłam i strasznie źle się poczułam ksylitolu nie próbowałam, ciekawe jak smakuje daj znać