reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

A na usg prenatalnym lekarz nam powiedział że na 90% będzie chłopak! :-) mąż się strasznie ucieszył! Jak to mówi "jak masz syna, musisz pilnować syna, jak masz córkę musisz pilnować całego osiedla" :D

reklama
Ja mam 16+2dni :-) brzuszka jeszcze nie widać. Waga jak sprzed ciąży. Ale staram się zdrowo jeść i pilnuje żeby nie jeść za mało!

To tylko pozadrościć :D Ja też się staram jeść zdrowo, ale ciężko jest, bo zachcianki robią swoje :) to nie, tamto nie :D i już 3 kg na plusie :)

3jgx9n73hxdg21g4.png

A poza tym to Wam powiem, ze jak byłam na 1usg i lekarz mi pokazał małego, było już widać rączki i nóżki... poplakalam się! A na drugim już byliśmy z mężem i lekarz puścił nam bicie serduszka! Cudowne! I strasznie się cieszę że mój też to słyszał i widział jak mały rusza rączkami! :D

Nas bezrobotnych jest tu pewnie pełno :D dokładnie najważniejsze jest zdrówko naszych maleństw :) co będzie to będzie, ważne żeby było zdrowe :) a u Ciebie, która ciąża i tydzień? :)
U mnie to pierwsza ciąża i bardzo już wyczekiwana, zwlekalismy bo umowę miałam dostać na stałe aż tu wkoncu zakład się posypał kolejną umową się skończyła Ale miałam za to mega pocieszenie, dwie kreseczki na teście [emoji4]
Teraz jestem w 14 tygodniu i 3 dni, ostro was dziewczyny gonie, Ale chyba niedogonie [emoji6]

Witam marcóweczki :) dołączam się do grona :) u nas 15tc + 2d :) jak się czujecie Mamusie? Jakie dolegliwości Was męczą? Pozdrawiam :*
Witaj [emoji4]

Intensywny weekend za mną. Wczoraj robiliśmy grilla a dziś byłam z mama w Krakowie.
Teraz juz mi się oczy kleja.
Co do temperatury to mnie ciepło jest.
Jeśli chodzi o starania synka zmajstrowalismy w pierwszym cyklu po ślubie. Drugi raz zaszłam tez od razu w pierwszym cyklu starań, niestety w lutym poronilam, 14 w Walentynki miałam zabieg no a potem udało się w drugim cyklu starań.
Kupiłam dzisiaj Ksylitol zamiast cukru do kawy. W tej cenie oby mi smakował [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A poza tym to Wam powiem, ze jak byłam na 1usg i lekarz mi pokazał małego, było już widać rączki i nóżki... poplakalam się! A na drugim już byliśmy z mężem i lekarz puścił nam bicie serduszka! Cudowne! I strasznie się cieszę że mój też to słyszał i widział jak mały rusza rączkami! :D

Bicie serduszka, to najpiękniejszy dźwięk na świecie :) następnym razem nagram sobie, żeby mieć pamiątkę :)
3jgx9n73hxdg21g4.png

U mnie to pierwsza ciąża i bardzo już wyczekiwana, zwlekalismy bo umowę miałam dostać na stałe aż tu wkoncu zakład się posypał kolejną umową się skończyła Ale miałam za to mega pocieszenie, dwie kreseczki na teście [emoji4]
Teraz jestem w 14 tygodniu i 3 dni, ostro was dziewczyny gonie, Ale chyba niedogonie [emoji6]

Może urodzisz jeszcze przed nami hehe :D kto to wie :p mi testy wychodziły negatywne, dopiero badanie z krwi, wyszło pozytywne :)
3jgx9n73hxdg21g4.png

reklama
Witaj [emoji4]

Intensywny weekend za mną. Wczoraj robiliśmy grilla a dziś byłam z mama w Krakowie.
Teraz juz mi się oczy kleja.
Co do temperatury to mnie ciepło jest.
Jeśli chodzi o starania synka zmajstrowalismy w pierwszym cyklu po ślubie. Drugi raz zaszłam tez od razu w pierwszym cyklu starań, niestety w lutym poronilam, 14 w Walentynki miałam zabieg no a potem udało się w drugim cyklu starań.
Kupiłam dzisiaj Ksylitol zamiast cukru do kawy. W tej cenie oby mi smakował [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Na dworze już chłodno, niestety, ale przynajmniej nie będziemy się męczyć z upałami :) pijesz kawę? Ja nie mogę, odstawiłam na początku i do teraz nie piję, ostatnio się napiłam i strasznie źle się poczułam :( ksylitolu nie próbowałam, ciekawe jak smakuje :) daj znać :)

Do góry