reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
a sny są odwrotnoscia więc wiesz [emoji6][emoji6]
A no podobno tak jest[emoji3] bede sie cieszyc jak najbardziej,bo mam starszego brata i podoba mi sie ta kolejność a P to sie ucieszy z juniora jak nie wiem co[emoji12] mama mniej zadowolona bedzie,bo caly czas powtarza,ze ma byc wnusia,a ja pytam"wnuka mam ci nie pokazywać!"
f2w3rjjgvq7get9o.png

A no dobry pomysl. Ja lubie takie rzeczy wymyslac[emoji3] dlatego tez niestandardowo dziadki sie dowiedzialy o tym ze bd dziadkami[emoji3] jak czas jest to pomysly do glowy naplywaja. Robie np albumy rodzinne i babcia dostala na 80ur z drzewem genealogicznym na 1 str i zyczeniami odemnie.taka duuuza kartka urodzinowa,ktora co chwile uzupelniam jej nowymi fotami i do drzewa dopisuje nowe osoby[emoji3]

f2w3rjjgliu7k28u.png
Extra:) moi rodzice na 25 rocznice dostali album z wklejanymi zdjeciami;) taki opisany i z wolnymi kartkami na potem;)

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

No to jeat fajne.moja mama jeszcze oddala wszystkie zdjęcia mi i bratu,bo nie miala ich w albumie i zeskanowalam wszystko co stare zeby bylo lepsze juZ,a na pierwszych2 str przylepilam jej zdjecia od dzidziusia po teraz

f2w3rjjgvq7get9o.png

reklama
Mi jest zupełnie obojętne czy dziewczynka czy chłopiec . Braciszek dla Karinka super , córunia super . Ale wkurzają mnie ciagle komentarze ludzi No oby sie udało ta dziewczynkę , to życzę teraz dziewczynki , teściowa w kółko ze ona chce dziewczynkę i nie dopuszcza innej myśli , musi być dziewczynka . Ile można tego słuchać ??!! Ktoś chce to niech sobie zrobi . Mi jest to obojętne i nie uważam ze jak syn sie urodzi to gorzej !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry