reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

ja chciałam sobie zrobić niespodziankę w drugiej ciąży ale nie wytrzymałam[emoji2] i choć przed poznaniem płci miałam przeczucia że to dziewczynka to jednak wyszedł chłopczyk[emoji12]
No nie zawsze przeczucie się sprawdza ;)
Opowiem Wam historię mojej koleżanki. Całą ciąże wszyscy mówili, że będzie miała dziewczynkę i z Usg tez dziewczynka i ona też tak czuła,więc obkupili się w różowe ubranka i mnóstwo rzeczy dla córuni.Wybrali imię Maja. No i cóż mieli ogromną niespodziankę przy porodzie, bo okazało się że urodził się piękny, zdrowiutki chłopaczek. I jak jej mama zadzwoniła do szpitala żeby pogratulować Majeczki to koleżanka jej powiedziała: No nie denerwuj mnie mamo, nie ma żadnej Majki tylko jest Gucio :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
No nie zawsze przeczucie się sprawdza ;)
Opowiem Wam historię mojej koleżanki. Całą ciąże wszyscy mówili, że będzie miała dziewczynkę i z Usg tez dziewczynka i ona też tak czuła,więc obkupili się w różowe ubranka i mnóstwo rzeczy dla córuni.Wybrali imię Maja. No i cóż mieli ogromną niespodziankę przy porodzie, bo okazało się że urodził się piękny, zdrowiutki chłopaczek. I jak jej mama zadzwoniła do szpitala żeby pogratulować Majeczki to koleżanka jej powiedziała: No nie denerwuj mnie mamo, nie ma żadnej Majki tylko jest Gucio :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
[emoji2][emoji2]niezła historia ale tak się dzieje, ja też kilka przypadków takich słyszałam[emoji4] ja teraz nie mam żadnego przeczucia ani się nie nastawiam, co będzie to będzie, obojętne byleby zdrowe było i już [emoji4]

Nie chciałaś wiedzieć czy wstydliwa dzidzia byla?

f2w3rjjgliu7k28u.png
Nie chciałam wiedzieć, za każdym razem na Usg pytałam tylko czy dzidzia jest zdrowa. I mieliśmy fajną niespodziankę. Żeby udokumentować swoje przeczucia, to na początku ciąży napisałam na kartce płeć,włożyłam ją do koperty i zakleiłam. Po porodzie gdy mąż ją otworzył i zobaczył napis córeczka to nie umiał uwierzyć, że takie miałam dobre przeczucie.:)

[emoji2][emoji2]niezła historia ale tak się dzieje, ja też kilka przypadków takich słyszałam[emoji4] ja teraz nie mam żadnego przeczucia ani się nie nastawiam, co będzie to będzie, obojętne byleby zdrowe było i już [emoji4]
Dokładnie się z Tobą zgadzam. Dla mnie też obojętnie czy urodzę synusia czy córeczkę. Byle zdrowe będzie dzieciątko.:biggrin2:

Nie chciałam wiedzieć, za każdym razem na Usg pytałam tylko czy dzidzia jest zdrowa. I mieliśmy fajną niespodziankę. Żeby udokumentować swoje przeczucia, to na początku ciąży napisałam na kartce płeć,włożyłam ją do koperty i zakleiłam. Po porodzie gdy mąż ją otworzył i zobaczył napis córeczka to nie umiał uwierzyć, że takie miałam dobre przeczucie.:)
Jak coś poczuje to tez tak zrobie[emoji23] mężowi tez kaze wytypowac i napisac [emoji3]

f2w3rjjgliu7k28u.png

Dokładnie się z Tobą zgadzam. Dla mnie też obojętnie czy urodzę synusia czy córeczkę. Byle zdrowe będzie dzieciątko.:biggrin2:
mnie już obojętne chyba dlatego właśnie ze się nastawialam poprzednio i wyszło na odwrót[emoji1] dwóch chłopaków mam to i trzeci nie zaszkodzi[emoji16]a z dziewczynki to najbardziej by się cieszyli mój M i teściowa[emoji1]ja oczywiście tez[emoji12]

reklama
Do góry