reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Niech bedzie cale i zdrowe no coz dziewczynka.... chcialabym bo u nas w rodziniesami chlopcy ...ale niech bedzie zdrowe dzieciatko reszta nie wazna moja tesciowa caly czas mnie wkurza bo mowi ze chlopca nie bierze pod uwage przykro mi z tego powodu[emoji46]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Heh moja mama mnie tak wkurza ale dogaduje jej ze jak bd chlopak to noe bd jej pokazywac itd i sie uspokaja.
Moj pierwszy zakup w nagrode za cale 2,99zl [emoji23]
1472631417960.jpg

f2w3rjjgvq7get9o.png

Załączniki

• 1472631417960.jpg
    1472631417960.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Mi jest zupełnie obojętne czy dziewczynka czy chłopiec . Braciszek dla Karinka super , córunia super . Ale wkurzają mnie ciagle komentarze ludzi No oby sie udało ta dziewczynkę , to życzę teraz dziewczynki , teściowa w kółko ze ona chce dziewczynkę i nie dopuszcza innej myśli , musi być dziewczynka . Ile można tego słuchać ??!! Ktoś chce to niech sobie zrobi . Mi jest to obojętne i nie uważam ze jak syn sie urodzi to gorzej !
my chcemy dziewczynkę, nawet mam kilka sukieneczek kupionych dosłownie za złotówkę :p, a teściowa ciągle mówi i tak będzie chłopak, małpa jedna :p co prawda patrząc na termin zapłodnienia to niby większe szanse, ale dopóki nie znam to mam nadzieję, że jednak babka ;)

mama_NS ja też takich śliczniutkich wypatruje :)

mama_NS - śliczne :D ja jeszcze poczekam na zakupy aż poznam płeć :(

Na szczęście u mnie nikt nie typuje co będzie i za to jestem im wdzięczna. Dla mojej rodziny ważne by dzieciątko było zdrowe. Patrzą na termin zapłodnienia powinien być chłopiec i to mi mówiło już kilka osób. Natomiast ja wewnętrznie czuje dziewczynkę i nawet mamy dla niej już zaplanowane imię. Dla chłopca też mamy imię ale jeszcze się wahamy. :)

Lafnejka ja i tak nie mam na co czekac[emoji12] dlatego kupie te 50/56 uniwersalne a jak urodze to konkretne [emoji3] kupie przed tylko 1 komplet na wyjscie ze szpitala typowp dla dziewczynki i typowo dla chlopca[emoji3]

f2w3rjjgvq7get9o.png

Hejka

MoniaKari właśnie ja też w kółko te komentarze słyszałam że czas na na dziewczynkę itp i to mnie irytowalo przy drugiej ciąży, teraz to zlewam, nie przejmuję się durnymi komentarzami[emoji6]

MamaNS śliczny pajacyk[emoji3]

jejku nie uwierzycie ale obudziłam się dziś o 10[emoji33] całe szczęście mój starszy syn zrobił śniadanie dla siebie i brata i oglądają teraz bajki ale w szoku jestem że tak późno się obudziłam. Lecę bo na dziś sobie zaplanowałam umyć okno w kuchni a póki co słońce świeci[emoji12]

Ja tez bym juz chciała wiedzieć płeć ale z ciekawości i z tego zeby juz po imieniu mowić do dziecka No i tak sie nastawić jakoś. Ale co bedzie to obojętnie mi najważniejsze by było zdrowe i grzeczne [emoji12] bo karim dał tak popalić zw teraz liczę na sprawiedliwość i grzeczne dziecko [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lafnejka ja i tak nie mam na co czekac[emoji12] dlatego kupie te 50/56 uniwersalne a jak urodze to konkretne [emoji3] kupie przed tylko 1 komplet na wyjscie ze szpitala typowp dla dziewczynki i typowo dla chlopca[emoji3]

podziwiam :D ja jednak wolę zaczekać na II trymestr :p

Hejka

MoniaKari właśnie ja też w kółko te komentarze słyszałam że czas na na dziewczynkę itp i to mnie irytowalo przy drugiej ciąży, teraz to zlewam, nie przejmuję się durnymi komentarzami[emoji6]

MamaNS śliczny pajacyk[emoji3]

jejku nie uwierzycie ale obudziłam się dziś o 10[emoji33] całe szczęście mój starszy syn zrobił śniadanie dla siebie i brata i oglądają teraz bajki ale w szoku jestem że tak późno się obudziłam. Lecę bo na dziś sobie zaplanowałam umyć okno w kuchni a póki co słońce świeci[emoji12]

to faktycznie późno wstałaś :D dobrze że masz takich synków zaradnych :) " to ty myjesz okna w ciąży? :o mnie za wspomnienie o umyciu okien na innym forum zlinczowano... że okien w ciąży się nie myje, że to powinien zrobić mąż/chłopak/lub ktoś z rodziny..." ile ludzi tyle opinii :) ja wolę mieć czyste okna :D niż czekać 9 miesięcy... :D

Ja tez bym juz chciała wiedzieć płeć ale z ciekawości i z tego zeby juz po imieniu mowić do dziecka No i tak sie nastawić jakoś. Ale co bedzie to obojętnie mi najważniejsze by było zdrowe i grzeczne [emoji12] bo karim dał tak popalić zw teraz liczę na sprawiedliwość i grzeczne dziecko [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może akurat się uda grzeczniejsze dzieciątko :D pozostaje nam czekać na te wspaniałą informacje o płci dziecka :)

reklama
Do góry