reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Byla jakas,ale nie wiem jak sie nazywa

f2w33e3ked0rvfua.png

hej
jest grupa na fb założyłam ją z koleżanką ,ale jakoś nie jesteśmy popularne i mamy tylko 6 osób w niej :D
Nawet ostatnio nie zaglądałam tam,bo okropnie się czuję,jeśli chodzi o te grupę Marzec 2017 to wydaje mi sie ze tam są jakieś znajome dziewczyny które sobie utworzyły grupe i nikogo nie wpuszczają.
dziewczyny a macie problem z żylakami?ja mam pod lewym kolanem i normalnie czasem tak mi noga mrowi ze szok,,,,

Hej, dzisiaj na facebooku dołączyłam do grupy Marzec 2017. Ale dzisiaj mnie z niej usunięto, czy grupę zlikwidowano?
Mam ermin na 10.03.2017 :)
Mnie też, nie wiem dlaczego. Robimy swoją nowa grupę dziewczyny!! Proponuje na poczatku posty z pomysłami, pózniej razem zrobimy regulamin i usuniemy niepotrzebne posty . Narazie grupa jest zamknieta abyście mogły wyszukać , później jak sie dodadzą dziewczyny to zmienimy na tajną. Nazwa nic nie sugeruje :p

LINK!: Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook

Hej . Zaraz sprawdzę na tym Facebooku wczoraj wszystko było ok !! Tam chyba Ola jest administratorem ??? O ile sie nie mylę . Cos musiało sie stać bo wszystko było dobrze !

Ja po prenatalnych . Bardzo szybko trwały :/ jak juz cos na NFZ to juz na odpieprz . Lekarz powiedział ze wszystko dobrze . Dzidzia ma 8,3 cm , kość nosowa jest , przeziernosc o ile dobrze pamietam 1,6 . Jeszcze pobierali mi krew . W pierwszej ciazy tak bie miałam . Nie wiem po co krew . Płeć nie powiedział mi . Wiedziałam od razu ze na NFZ mi nie powie ... Ale dzidzia juz duża !!! [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry