reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej . Zaraz sprawdzę na tym Facebooku wczoraj wszystko było ok !! Tam chyba Ola jest administratorem ??? O ile sie nie mylę . Cos musiało sie stać bo wszystko było dobrze !

Ja po prenatalnych . Bardzo szybko trwały :/ jak juz cos na NFZ to juz na odpieprz . Lekarz powiedział ze wszystko dobrze . Dzidzia ma 8,3 cm , kość nosowa jest , przeziernosc o ile dobrze pamietam 1,6 . Jeszcze pobierali mi krew . W pierwszej ciazy tak bie miałam . Nie wiem po co krew . Płeć nie powiedział mi . Wiedziałam od razu ze na NFZ mi nie powie ... Ale dzidzia juz duża !!! [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodze tylko na NFZ i sobie chwale mojego lekarza pod niebiosa. Usg mam po pół godziny jak trzeba i wszystko tłumaczy pokazuję i objaśnia. O wszystko można zapytać i zawsze wszystko jest super.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chodze tylko na NFZ i sobie chwale mojego lekarza pod niebiosa. Usg mam po pół godziny jak trzeba i wszystko tłumaczy pokazuję i objaśnia. O wszystko można zapytać i zawsze wszystko jest super.

Ja mam pierwsze usg na NFZ za tydzień, więc zobaczymy....

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja mam chyba pecha na NFZ . Zawsze jest tragedia . A pani na recepcji jaka niemiła !!! I broń Boże z partnerem wejść nie można !!! Tylko prywatnie z partnerem :) a na NFZ sama .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba wszystko od lekarza i przychodni zależy moja koleżanka dwa tygodnie temu urodziła a w czasie całej ciąży od 7 tygodnia bo wtedy była pierwszy raz ,przez całą ciążę miała aż 5 wizyt.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

ja idę na 3 jutro. nie mam pojęcia po jakim czasie kolejna. mam nadzieję, że będzie wszystko ok... nerwy są. któraś idzie też jutro?

reklama
Do góry