reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej . Zaraz sprawdzę na tym Facebooku wczoraj wszystko było ok !! Tam chyba Ola jest administratorem ??? O ile sie nie mylę . Cos musiało sie stać bo wszystko było dobrze !

Ja po prenatalnych . Bardzo szybko trwały :/ jak juz cos na NFZ to juz na odpieprz . Lekarz powiedział ze wszystko dobrze . Dzidzia ma 8,3 cm , kość nosowa jest , przeziernosc o ile dobrze pamietam 1,6 . Jeszcze pobierali mi krew . W pierwszej ciazy tak bie miałam . Nie wiem po co krew . Płeć nie powiedział mi . Wiedziałam od razu ze na NFZ mi nie powie ... Ale dzidzia juz duża !!! [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodze tylko na NFZ i sobie chwale mojego lekarza pod niebiosa. Usg mam po pół godziny jak trzeba i wszystko tłumaczy pokazuję i objaśnia. O wszystko można zapytać i zawsze wszystko jest super.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chodze tylko na NFZ i sobie chwale mojego lekarza pod niebiosa. Usg mam po pół godziny jak trzeba i wszystko tłumaczy pokazuję i objaśnia. O wszystko można zapytać i zawsze wszystko jest super.

Ja mam pierwsze usg na NFZ za tydzień, więc zobaczymy....

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja mam chyba pecha na NFZ . Zawsze jest tragedia . A pani na recepcji jaka niemiła !!! I broń Boże z partnerem wejść nie można !!! Tylko prywatnie z partnerem :) a na NFZ sama .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba wszystko od lekarza i przychodni zależy moja koleżanka dwa tygodnie temu urodziła a w czasie całej ciąży od 7 tygodnia bo wtedy była pierwszy raz ,przez całą ciążę miała aż 5 wizyt.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

ja idę na 3 jutro. nie mam pojęcia po jakim czasie kolejna. mam nadzieję, że będzie wszystko ok... nerwy są. któraś idzie też jutro?

reklama
Do góry