eveee
Moderatorka
My zaczynamy jutro 13 tc wg om...A ja dzisiaj zaczynam 11 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My zaczynamy jutro 13 tc wg om...A ja dzisiaj zaczynam 11 tydzień
Jesteś w 10 tc ciąży wg OM, bo skończonych jest 9.A ja mam problem jak to liczyc bo od OM mam 9 tydzien i 6 dni tzn ze to ktoey tydzien?
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za odpowiedź :-)To niestety była ciąża biochemiczna. W zeszłym roku miałam taką. Beta jednego dnia był 9, a po kilku dniach dostałam krwawienia. Jeśli 25. lipca dostałaś krwawienia to od tego dnia licz ostatni cykl. Przykro mi...
Ja już też zaczęłam,zawsze to bliżej niż dalej
Nie. Wvzesniej mialam 3 wozki najpier niewypal 2w1 dwltim Puma ale ładny i uzywalam tylko głębokiego, sprzedalam na gwarancji i kupiłam super spacerowej na 3 kołach hauck jeep, jak Patryk zaczął sam wchodzić i wychodzić z niej, sprzedalam i kupilam parasolke espiro ona tak jak poprzednik była ekstra Ale pozyczylam byłej szwagierce i na 100% nie odzyskał a druga sprawa ona jest flejtuch a ja lubię czyste zadbane wózki....Madziek czy to ty mialas tak duzo wozkow? Dobrze kojarze?
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom