Mi się śnił kapuśniak więc muszę dzisiaj ugotować bo nie wytrzymam!Hej, ha dziś od rana na nogach, bylam na badaniach 170 zł poszło a teraz czas pomyśleć co na obiad. Macie jakieś pyszności w planach?
reklama
Lavender89
Fanka BB :)
Ostatnio stosowałam mustele- bardzo ok. Teraz szukam jakichś naturalnych eko specyfików ale nic nie widzę :-( skóra sucha nie mam siły sie cała balsamowac myślałam o emolium do kąpieli. Próbowała któraś z Was? Ps. Wiem ze to fuj i ropa ale nic lepszego do głowy mi nie przychodzi.
adel87
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny od niedawna czytam forum ale dopiero teraz mam odwagę napisać.... mam do Was pytanie. Kiedy teraz dostanę @. Oto moja historia. Ostatnia miesiączka była 20 czerwca. 14 lipca coś mi mówiło że się udało i poszłam zrobić betę. Wynik 10. Od 16 lipca zaczęłam plamić. A od 18 lipca dostałam luteinę dop. 25 lipca trafiłam do szpitala i wynik bety 0,100 od razu kazali odstawić luteinę i tak zrobiłam. Od 25 do 30 krwawienie. Kurcze nie mam kogo zapytać, może któraś z Was miała podobna sytuację. Pomożecie?
emilja0308
Niestety nie moge pomoc;(Cześć dziewczyny od niedawna czytam forum ale dopiero teraz mam odwagę napisać.... mam do Was pytanie. Kiedy teraz dostanę @. Oto moja historia. Ostatnia miesiączka była 20 czerwca. 14 lipca coś mi mówiło że się udało i poszłam zrobić betę. Wynik 10. Od 16 lipca zaczęłam plamić. A od 18 lipca dostałam luteinę dop. 25 lipca trafiłam do szpitala i wynik bety 0,100 od razu kazali odstawić luteinę i tak zrobiłam. Od 25 do 30 krwawienie. Kurcze nie mam kogo zapytać, może któraś z Was miała podobna sytuację. Pomożecie?
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
emilja0308
aa mi akurat skora, wlosy i paznokcie sie poprawil ale jak wyskakuje mi jakis wyprysk smaruje Sudocremem u mnie dziala cuda
madziek
listopadówka 2009 :)
noo mnie powoli też już jeansy cisną... ale ja też uwielbiam spodnie dresowe, zwłaszcza te z opuszczonym stanem i krokiem więc tam mi się spokojnie brzuch zmieści a myślałyście nad kolorami w pokoiku? bo ja jeden będę przerabiać na dzidziusiowy i tak właśnie myślę o szarości z różem/niebieskim. Tylko chłop marudzi że to smutne będzie i oziębłe
my we wrześniu przemalujemy sypialnię na jasno szary kolor ale jedna ściana będzie miętowa, do tego mamy meble wenge i zanim zrobimy pokoik dziecku będzie z nami mieszkać w sypialny, myślę że na pewno do około roku, a potem pokoik miętowy niezależnie czy chłopczyk czy dziewczynka, za to akcent chłopięcy zrobię mebelkami sosnowymi lub dla dziewczynki białymi.
madziek
listopadówka 2009 :)
x lander x move kolor czarny lub czarny z morskimTeż się zastanawiam nad taką poducha
Macie może jakieś upatrzone typy wózków?
eveee
Moderatorka
Lila jednego razu dostała od nas kolejkę Lego duplo i bawi się nią do dzisiaj. Można dokupić tory i inne zestawy.W sumie nie myslalam,ale mysle ze do 200 zl jakos moze bym cos fajnego kupila co sie przyda.
Link do: KLOCKI LEGO 10507 MÓJ PIERWSZY POCIĄG KOLEJKA
Nasz zestaw wygląda tak:
Lavender89
U nas bardzo udanym zakupem była lalka corolle. Nie kupuje dziecku zabawek bez okazji (chyba ze rozwojowa potrzeba jest ;-) ) wiec na specjalne okazje lubię cos mniej często ale porządniejszego ;-)W sumie nie myslalam,ale mysle ze do 200 zl jakos moze bym cos fajnego kupila co sie przyda.
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Hej, ha dziś od rana na nogach, bylam na badaniach 170 zł poszło a teraz czas pomyśleć co na obiad. Macie jakieś pyszności w planach?
Ja jadę na lunch z kumpelą właśnie. A na obiad to co planowałam na wczoraj - filet z halibuta po azjatycku i puree ziemniaczane.