reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

zuzia, słodkamamusia super!!

kurcze ciężko mieć termin na koniec marca i tak czekać z niecierpliwością na wszystko, gdy 2 trymestr dopiero za ponad miesiąc :errr: ;)
jusia83 to się wszystko da ,szybko zleci:)ja mam termin na 8 marca ale ze względu na cukrzycę mam cichą nadzieję że tak jak poprzednią ciążę wywołana będę miała Max w 37tygodniu:)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dla mnie najważniejsze, żeby dzidziuś do terminu wysiedzial w brzuszku bo to dla niego najważniejsze ;)
Najpierw jest euforia, że maleństwo już jest a po kilku nieprzespanych nocach chętnie by się schowało je spowrotem do brzucha ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Anik nie martw się,ja też mam termin na koniec miesiąca więc będziemy czekać razem:):)
Ja mam na 30.03 a ze pierwsza ciaza to liczę, ze to bedzie kwiecień jakos na moje urodziny [emoji3] takze będziemy czekac razem [emoji3]
O to będziemy razem odliczać :) a na kiedy masz termin? Ja 27 lub 30 marca

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

f2w33e3k96ygyz81.png

Ja moją. Pierwszą urodziłam w 37 tyg. Nie ma reguły że pierwsze to przenoszone.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
No to zobaczymy jak bedzie[emoji3] narazie wszystkie kol i rodzina jakie znam pierwsza przenosily wiec nic tylko czekac na zdrowa dzidzie i dowiedzenie sie jaka plec[emoji3] obym wytrzymala hehe, ale jak zaczniecie trabic co macie w brzuszkach to bd musiala niezle ze soba walczyc [emoji3]

f2w33e3k96ygyz81.png

reklama
Do góry