reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja swoją zamowilam na allegro :) dla mnie rewelacja jeśli chodzi o komfort spania. Używam jej od lutego :)

Ja używam głównie kremów naturalnych. Rzadko kiedy skusi mnie Clarins (w ramach kuracji). Tylko ja mam taką cerę, że muszę coś nałożyć nawilżające bo bym zadrapała :(
Tylko teraz gorzej bo pewnych ziół się nie powinno a mój ulubiony jest właśnie z naparem ziołowym wiec dla bezpieczeństwa zrezygnowałam :)

Dzień dobry.
Piękny dzień dzisiaj. Niech słońce świeci bo wtedy moje maliny pięknie się czerwienią :)
Wczoraj zrobiłam 7 słoików soku z aronii na zimę. Jeszcze malinowy ale czekam na owoce.
Póki co wczoraj zebraliśmy słoneczniki.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wczoraj kladlam buraczki na zimę. 20 słoików 0,5 mi wyszło :)

reklama
Hej, ha dziś od rana na nogach, bylam na badaniach 170 zł poszło:) a teraz czas pomyśleć co na obiad. Macie jakieś pyszności w planach?
Dzisiaj jestem u mamusi i u nas kapusniak :)
A ja wczoraj kladlam buraczki na zimę. 20 słoików 0,5 mi wyszło :)
Ja się jeszcze nie zabrałam za przetwory w tym roku a trzeba zrobić ogórki, buraczki, paprykę i sałatkę.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierwsza ciąże smarowałam Palmersem 2 razy dziennie . Do 9 miesiąca byłam zachwycona ze tak super pomaga bo ani jednego rozstepu . Jak mnie wysypało w rozstępach 2 tyg przed porodem to byłam załamana . Wiec jednak te balsamy to pic na wodę chyba . Z tym ze ja przytyłam 30 kg i miałam ogromny brzuch , wszyscy myśleli ze bliźniaki a karim jak sie urodził miał 3 ,080 kg :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dzisiaj pomidorowa z makaronem pełnoziarnistym. :)
Aaaa....pomidorowa....mniam!!!!! U mnie dzisiaj gołąbki.

f2w33e3k96ygyz81.png

reklama
Do góry