Mama2raz
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba tez Nawojowska nie? Ja chodze prawie w Nawojowej[emoji3]Czyli mam rozumieć ze jak coś będziesz rodzic w medikorze tez się zastanawiam[emoji14]Chodzę do PROMED
Było by super. Mam napisane. Ujemny ale pierwszy raz się spotkałam żeby pisali wartości. Moje wszystkie koleżanki mają tylko ujemny bez wartości i to mnie zdezorientowalo.Krainka ja mam napisane ujemny ale mam podane jakies wartości ktore sa w dolnej granicy przedziałów podanych obok. Jak masz napisane ujemny to wynik masz negatywny. Jeśli chcesz to zrobię ci jutro fotkę jak mam ja
jeżeli to zwykle uczulenie to polecam krem specjalny emolium. Mnie uczililo na dłoniach i to mi poleciła dermatolog na mnie działa. Co do przetluszczajacych się włosów mam ten sam problem... ale gdzieś czytałam, że po 1 trymestrze on zanika tak jak większość objawów ciążowych :-) No i mówi się, że jak w ciąży leci uroda to będzie dziewczynka bo zabiera mamie piękno ciekawe...krainka nie dziwię się- też bym pytała ejjj wysypało mnie na całym czole
Ja swoją zamowilam na allegro dla mnie rewelacja jeśli chodzi o komfort spania. Używam jej od lutegoJa tez jestem ciekawa tej poduchy dajcie znać skąd macie i czy wam się sprawdza??
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używam głównie kremów naturalnych. Rzadko kiedy skusi mnie Clarins (w ramach kuracji). Tylko ja mam taką cerę, że muszę coś nałożyć nawilżające bo bym zadrapałaJa już dawno zrezygnowałam z większości kosmetyków, tylko zwykłe mydło, szampon i odżywka, raz na ruski rok jakiś krem do twarzy (głównie w sezonie grzewczym) i mi się cera bardzo poprawiła a miałam straszną. Jedynie czasem dłonie mi się potwornie przesuszają, ale wiadomo, wieczne mycie, gotowanie, detergenty albo talk w rękawiczkach. Niestety te wszystkie kosmetyki sprawiają, że czlowiek na chwilę wygląda lepiej, żeby za chwilę wyglądał gorsej i potrzebował kolejnych i kolejnych. Teraz w ciąży poza tym, że cerę mam blado-ziemistą, też nie jest źle na szczęście.
MamaNS jak pierwsza noc z poduchą? Możesz mi linka podać do sklepu w którym ją kupowałaś?
Link do: Poduszka dla kobiet w ciąży Comfort C MinkyJa tez jestem ciekawa tej poduchy dajcie znać skąd macie i czy wam się sprawdza??
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom