reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny, mam okropne zaparcia... Podpowiedzcie co mogę na to zaradzić? Właśnie sięgnęłam po czopek glicerynowy, już chyba z tydzień nie byłam w toalecie... No ale nie mogę ciągle używać czopków! Masakra! [emoji30][emoji30]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Współczuje naprawdę. Ja też niestety nie pomogę,bo do ubikacji chodzę codziennie. Jem bardzo dużo owoców i warzyw,piję dużo wody,soków i na razie nie ma problemów z zaparciami.

Hej dziewczynki, dawno tu nie zaglądałam. Minął prawie tydzien od ostatniej wizyty i ginekologa, do piątku miałam sie zacząć oczyszczać, ale NIC sie nie zaczęło. Zero boli, zero plamien, nic. Postanowiłam, ze zaczekam jeszcze, jutro pójdę zrobić sobie betę, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Poza tym nie minęły mi żadne objawy, na dodatek zaokrąglił mi sie brzuszek :) moze jeszcze nic nie jest stracone!

Trzymam kciuki! Ja zaczęłam się trochę lepiej czuć, bóle brzucha są o wiele mniejsze, piersi nadal tkliwe ale nie aż tak jak wcześniej. Odrobinę mnie mdli ale to już też da się znieść. Jedyne co to odrzuca mnie od mięsa, libida zero i szybko się męczę... I coś za szybko się pocę :/

Dziewczyny, mam okropne zaparcia... Podpowiedzcie co mogę na to zaradzić? Właśnie sięgnęłam po czopek glicerynowy, już chyba z tydzień nie byłam w toalecie... No ale nie mogę ciągle używać czopków! Masakra! [emoji30][emoji30]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Sproboj pic duzo wody,ponad 2 litry dziennie :)

Na zaparcia nie pomogę bo ponad 2 tyg juz nie byłam w wc a czopki glicerynowe na mnie nie działają . Pójdę jutro do ginekologa i bede z nim rozmawiała bo mi brzuch juz rozsadza .

Co do płci - jedna z kwietniowek z mojego forum jest ginekologiem . I ona mowila ze bardzo dobry lekarz określa płeć w 12-13 tc na podstawie czegoś tam . Nie pamietam juz co pisała bo to dawno było . Idzie , ale jednak większość lekarzy jest standardowych i nie potrafią określić płci. U mnie w 16 był pewien i powiedział , wcześniej nie był pewien i nie chciał powiedzieć .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co 2 tyg.bez zalatwiania sie? :szok:

Hej dziewczynki, dawno tu nie zaglądałam. Minął prawie tydzien od ostatniej wizyty i ginekologa, do piątku miałam sie zacząć oczyszczać, ale NIC sie nie zaczęło. Zero boli, zero plamien, nic. Postanowiłam, ze zaczekam jeszcze, jutro pójdę zrobić sobie betę, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Poza tym nie minęły mi żadne objawy, na dodatek zaokrąglił mi sie brzuszek :) moze jeszcze nic nie jest stracone!
Trzymam kciuki moze bedzie ok :)

Kurcze dwa tygodnie.. Ja juz bym leciala do lekarza rodzinnego albo do apteki po lewatywe bo balabym sie pęknięcia jelit. Moja mama kiedys wylądowała w szpitalu z zatkanym jelitem.. To bardzo groźne jest.

Trzymam kciuki! Ja zaczęłam się trochę lepiej czuć, bóle brzucha są o wiele mniejsze, piersi nadal tkliwe ale nie aż tak jak wcześniej. Odrobinę mnie mdli ale to już też da się znieść. Jedyne co to odrzuca mnie od mięsa, libida zero i szybko się męczę... I coś za szybko się pocę :/
Mam dokładnie tak samo jak ty ;)

reklama
Do góry