reklama
Misia93
Aktywna w BB
U mnie to jest bez różnicy co będzie byle było zdrowe maleństwoTaka jest różnica między chłopcem i dziewczynką. Życzę powodzenia lekarzowi. [emoji23]Zobacz załącznik 767687
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Za miesiąc się już dowiem co tam siedzi ale jak narazie ogórki i brak chęci na słodkie mówia że chłopak ale tym się nie sugeruje.
Ola_fasola
Moderatorka
A Wy mówicie swoim ginekologom tym na NFZ, że chodzicie jeszcze prywatnie??
Nie ja nie mowie, prywatnie powiedziałam.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mama_NS
Fanka BB :)
A mi cala noc się dzisiaj snilo,ze dziewczynkę urodzilam[emoji3] mowia ze sny sprawdzaja sie odwrotnie heheNa tym etapie często są chłopcy, więc spokojnie jeszcze, bo może wyjść z tego dziewczynka. [emoji4]
Najważniejsze, że wszystko w porządku. [emoji4]
A mi się dzisiaj śniło, że obok Lili leżała dziewczynka. Gdy byłam z Lilą w ciąży ciągle śnili mi się chłopcy. [emoji12] Ani razu nie śniła mi się dziewczynka! Ciekawe czy będzie chłopiec... Za jakiś czas wrócę do tego posta... [emoji4][emoji4][emoji4]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
madziek
listopadówka 2009 :)
A mi śniło się wesołe miasteczko [emoji4] zjezdzalam szybka kolejka w dół [emoji4]
Dzień dobry Dziewczynki.... wstałam dopiero bo Pragę musiałam odespac.... dużo chodziliśmy aż mnie stopy bolą [emoji6] Ale warto było
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry Dziewczynki.... wstałam dopiero bo Pragę musiałam odespac.... dużo chodziliśmy aż mnie stopy bolą [emoji6] Ale warto było
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama
My juz tez szara rzeczywistość wróciliśmy do domu po urlopie ... Ale w przyszłym roku chyba jedziemy za granice , jest przełamie mój strach przed terrorystami. Wczasy w Polsce droższe iż za granica. A pogoda taka sobie ... Na plazy byliśmy raz i to kapać sie nie szlo bo za zimno .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom