reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Nie ja nie mowie, prywatnie powiedziałam.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To masz dwie karty ciąży?

Wróciliśmy z Wrocławia. Mąż na urodziny zabrał mnie do afrykanarium, później na spacer po ogrodzie japońskim i kolacje. Gdy wracaliśmy zahaczylismy o dom teściów gdzie czekał na mnie tort :-). Ogólnie moje urodziny trwały 3 dni. Kocham tego faceta :p

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja bym chciała znów chłopca, ogólnie marzy mi się trzech synów

Dziewczyny, czy używałyście detektor tętna płodu? Koleżanka może mi pożyczyć i tak się zastanawiam...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja detektor tętna mialam przez 2 tyg pozyczony. Fajnie posluchac ale nie sluchalam codziennie. Potem nie odczuwa sie takiej potrzeby. Wazniejsze są ruchy płodu

Część :D tak jak już wcześniej pisałam @ spóźnia mi się już miesiąc lecz 5 dni przed terminem miałam 2 dniowe lekkie plamienie robiłam wtedy test amil który wyszedł negatywny. 5 dni temu robiłam Pink test płytowy i wyszła 2 blada kreska ale była więc postanowiłam zrobić kolejny dzisiaj rano Pink express strumieniowy i wyszła odrazu 2 kreska:)

Część :D tak jak już wcześniej pisałam @ spóźnia mi się już miesiąc lecz 5 dni przed terminem miałam 2 dniowe lekkie plamienie robiłam wtedy test amil który wyszedł negatywny. 5 dni temu robiłam Pink test płytowy i wyszła 2 blada kreska ale była więc postanowiłam zrobić kolejny dzisiaj rano Pink express strumieniowy i wyszła odrazu 2 kreska:)
Gratuluję, ale już chyba będziesz kwietniową mamusią?

Dziewczyny, czy używałyście detektor tętna płodu? Koleżanka może mi pożyczyć i tak się zastanawiam...

Weź,sama się zastanawiam nad nim, a gdy wspominam poprzednią ciążę to jestem prawie pewna że kupię

W.detektorze nie chodZi tylko o posluchanie ale gdy dziecko.się nie rusza to można sprawdzić czy ok

reklama
Do góry