reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Nie ja nie mowie, prywatnie powiedziałam.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To masz dwie karty ciąży?

Wróciliśmy z Wrocławia. Mąż na urodziny zabrał mnie do afrykanarium, później na spacer po ogrodzie japońskim i kolacje. Gdy wracaliśmy zahaczylismy o dom teściów gdzie czekał na mnie tort :-). Ogólnie moje urodziny trwały 3 dni. Kocham tego faceta :p

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja bym chciała znów chłopca, ogólnie marzy mi się trzech synów

Dziewczyny, czy używałyście detektor tętna płodu? Koleżanka może mi pożyczyć i tak się zastanawiam...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja detektor tętna mialam przez 2 tyg pozyczony. Fajnie posluchac ale nie sluchalam codziennie. Potem nie odczuwa sie takiej potrzeby. Wazniejsze są ruchy płodu

Część :D tak jak już wcześniej pisałam @ spóźnia mi się już miesiąc lecz 5 dni przed terminem miałam 2 dniowe lekkie plamienie robiłam wtedy test amil który wyszedł negatywny. 5 dni temu robiłam Pink test płytowy i wyszła 2 blada kreska ale była więc postanowiłam zrobić kolejny dzisiaj rano Pink express strumieniowy i wyszła odrazu 2 kreska:)

Część :D tak jak już wcześniej pisałam @ spóźnia mi się już miesiąc lecz 5 dni przed terminem miałam 2 dniowe lekkie plamienie robiłam wtedy test amil który wyszedł negatywny. 5 dni temu robiłam Pink test płytowy i wyszła 2 blada kreska ale była więc postanowiłam zrobić kolejny dzisiaj rano Pink express strumieniowy i wyszła odrazu 2 kreska:)
Gratuluję, ale już chyba będziesz kwietniową mamusią?

Dziewczyny, czy używałyście detektor tętna płodu? Koleżanka może mi pożyczyć i tak się zastanawiam...

Weź,sama się zastanawiam nad nim, a gdy wspominam poprzednią ciążę to jestem prawie pewna że kupię

W.detektorze nie chodZi tylko o posluchanie ale gdy dziecko.się nie rusza to można sprawdzić czy ok

reklama
Do góry