reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Na olx można używany wyhaczyć. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzięki, zacznę polować. Kumpele z poprzedniej grupy często słuchały gdy lekarz kazał liczyć ruchy A tu nic.... wtedy urządzenie w ruch i uffff :p

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam :)
Jestem marcową mamą i chciałabym do was tutaj dołączyć.
Termin mam na 16 marca. Pozdrawiam :)
Witaj :)

Dziewczyny, czy używałyście detektor tętna płodu? Koleżanka może mi pożyczyć i tak się zastanawiam...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Nie uzywalam tego wiec nie wiem. Ale jak masz możliwość pożyczyć to dlaczego nie :)

Dzień dobry.
Dzień zaczęłam od mdłości. W nocy śniły mi się cukierki kokosowe. Chyba ze 20 ich we śnie zjadłam ;) a rano wstałam i kanapka z ogórkiem ;)
Mówią, że takie nudności i wymioty to na dziewczynę, ale zaś kwaśne i ostre to na chłopca wiec nie wiem co będzie. Cokolwiek oby tylko zdrowe.
Dzisiaj dalej sprzątam. Nie umiem się ogarnąć po tym urlopie. Tym bardziej, że jeszcze trochę jazdy miałam bo i do babci do szpitala (100 km od rodziców mieszkamy wiec nocowalam u mamy), w sobote koszenie trawy a wczoraj weekend w Castoramie bo przecież remont trzeba zrobić przed pojawieniem się drugiej pchełki.

Przez te mdłości boję się jeździć na dalsze trasy autem jako kierowca. Bo w drzwiach pasażera to mam woreczki ;)

Moje dziecko bylo mega ruchliwe dlatego nie mialam stresu zwiazanego z brakiem ruchu. Kurcze niepamietam w ktorym to bylo tygodniu jak go używałam a nie chcę wymyślać.

Nas tez czeka remont i sporo roboty.. Przeprowadzka do innego pokoju, wymiana okien na nowe, nowe meble, łóżka..

Co do płci dziecka to w pierwszej ciazy od razu poczulam ze to chlopak. Teraz sama nie wiem. Chcialabym dziewczynkę ale jak bedzie drugi chlopak to tez git

reklama
Do góry