reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja prywatnie . Co 3 tyg usg plus dodatkowo prenatalne 3 razy w ciazy . Nie wyobrażam sobie inaczej . Gdybym miała 3 usg w ciazy umarłabym ze strachu . Warto sprawdzać bo duzo chorób można wykryć , lub wyleczyć .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja NFZ ale podejrzewam,że i tak że ze 3 razy wybiorę się prywatnie w czasie całej ciąży żeby zwyczajnie poznać opinię innego lekarza [emoji4]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, mieszkam w Anglii tutaj nie ma święta. A chodzę prywatnie do Polaka.
U mnie wszystko w najlepszym porządku. Lekarz nawet stwierdził że może być chłopak bo coś tam wystaje [emoji12] zrobił nawet 4d i wszystko dobrze. Najgorsze za nami [emoji4] przez mdłości i wymioty schudłam 6 kg. Zobacz załącznik 767619
Zobacz załącznik 767620
Na tym etapie często są chłopcy, więc spokojnie jeszcze, bo może wyjść z tego dziewczynka. [emoji4]
Najważniejsze, że wszystko w porządku. [emoji4]

A mi się dzisiaj śniło, że obok Lili leżała dziewczynka. Gdy byłam z Lilą w ciąży ciągle śnili mi się chłopcy. [emoji12] Ani razu nie śniła mi się dziewczynka! Ciekawe czy będzie chłopiec... Za jakiś czas wrócę do tego posta... [emoji4][emoji4][emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Na tym etapie często są chłopcy, więc spokojnie jeszcze, bo może wyjść z tego dziewczynka. [emoji4]
Najważniejsze, że wszystko w porządku. [emoji4]

A mi się dzisiaj śniło, że obok Lili leżała dziewczynka. Gdy byłam z Lilą w ciąży ciągle śnili mi się chłopcy. [emoji12] Ani razu nie śniła mi się dziewczynka! Ciekawe czy będzie chłopiec... Za jakiś czas wrócę do tego posta... [emoji4][emoji4][emoji4]

Znajomej z pracy w tym samym tygodniu przepowiedzial chłopca ten sam lekarz i został chłopcem. [emoji12]
Czas pokaże kto się tam kryje

Znajomej z pracy w tym samym tygodniu przepowiedzial chłopca ten sam lekarz i został chłopcem. [emoji12]
Czas pokaże kto się tam kryje
No tak, miał farta. Łechtaczka u dziewczynki jest na tym etapie przerośnięta, więc lekarz może strzelać. Ma 50% szans w końcu.[emoji16]

U mojej koleżanki lekarz tez powiedział ze chłopiec i sie sprawdziło . Miała ewidentne zdjęcie , nie było mowy o pomyłce u niej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Do brzucha zajrzał i strzelił fotę? [emoji23][emoji23][emoji23]
Moja koleżanka też miała zdjęcie. Jakież było jej zdziwienie, gdy na połówkowym wyszła Julka, a nie Julek. [emoji16]

reklama
Taka jest różnica między chłopcem i dziewczynką. Życzę powodzenia lekarzowi. [emoji23]
uploadfromtaptalk1471209216566.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1471209216566.jpg
    uploadfromtaptalk1471209216566.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 261
Do góry