reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja dziś na wizycie dostałam karte ciąży, kolejna wizyta za 5 tygodni, po kolejnym badaniu usg.
Z dolegliwości najbardziej narzekam na zapachy, senność, a moje piersi zwiekszyły się znacznie i bolą. Jak myślicie czy w 2 trymestrze będzie lepiej?

reklama
Ja dzisiaj byłam na usg prywatnie, bo za tydzień mam wizytę u gin i myślę, że warto mieć usg ze sobą.
Oto kropuś 6.5 mm z bijącym serduszkiem 121 u/min. [emoji173][emoji173][emoji173]
1469035299676.jpg

Załączniki

• 1469035299676.jpg
    1469035299676.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 583
Oczywiście, bo plusów jest naprawdę sporo. Ja już teraz wiem,że za kilka lat znów zamarzy mi się noworodek i wszystko co się z nim wiąże, dlatego nie mówię nie - 3 dziecko jak najbardziej, ale później.
Będziecie przygotowywać jakoś Lili do nadejścia rodzeństwa? W tym wieku już jest spora zazdrość.

Izuś85 mnie czasami mdli mocniej z głodu

Truskawka89, cieszę się,że po długim staraniu Wam sie udało :* .

nadia433
, no to masz w domu dorosłego pomocnika :) , jak sie czujesz z ponownym wejściem w pieluszki ? (nie wiem czy juz nie pytałam...)

wszystkozajete a o jakie gadżety pytasz?
Teraz jest wyprzedaż w smyku 50 % na ubrania i buty!

Carolajna32 planowaliście tak szybko 3 dziecko? Jeśli uznajesz pytanie za wścibskie - wybacz.

my z wyprawki sporo rzeczy sie pozbyliśmy, wózek mamy typowo spacerowy, a wiec nie ominie mnie szał zakupów- jupi!

Cluue , witam maluszka :* , mamy z usg taki sam wiek dzieci widzę.
No kochana, powiem Ci, ze po 14 latach to dla mnie nowosc do kwadratu. Wszystko od poczatku bede musiala kupic, bo oczywiście nic tak dlugo nie trzymałam, czuje sie wręcz jak pierworodka hehehe no i niestety w związku z tym, ze świadomość jest juz wieksza, bardziej przezywam te ciaze od poprzedniej. Ehhh...niech juz zleci te 9 mcy :-)))

reklama
Do góry