lilija
Fanka BB :)
Albo będziesz tą szczęściarą ,która w ogóle ich nie będziesz miałaMoze mdlosci przychodza w momencie pojawienia sie serduszka. Mam nadzieje ze wszystko przede mna [emoji6]
eveee świetny pomysł z tymi zakupami ! A jak jeszcze będzie mogła wybierać to w ogóle poczuje się doceniana. Prezent od dzidzi to też świetny pomysł, u znajomych zawsze sie sprawdzał. Wiesz już co kupisz?
Gratuluje wizyty i zdjęcia małej kruszynki :*
Nad koszem Mojżesza zastanawiałam się w poprzedniej ciąży, w tej go sobie daruje , kupimy kołyskę bo wydaje mi sie większa. Ogólnie planuje darować sobie zwykłe łóżeczko, kupimy albo dostawkę do łóżka, albo materiałowe wielofunkcyjne.
1512 a więc gratuluje! super,że masz wsparcie wśród rodziny - to bardzo ważne w młodym wieku :* . Jak partner sie spisuje? w podobnym wieku?
MangoWawa przypomnij mi w którym tygodniu jesteś? W 2 trymestrze kobieta czuje się najlepiej, większość objawów ustaje, to taka cisza przed burzą - 3 trymestrem . W 2 trymestrze czułam sie przecudownie i to w sumie jedyny okres ciąży który uwielbiam!
Gratuluje wczorajszej wizyty i małego człowieczka ze zdjęcia!
nadia433 , nawet nie będę próbowała wczuć się w Twoje emocje , ale............ ekscytacja jest coooooooooooooo?
Mam dziś niepohamowany głód! Zachcianka na rosół- zrobiłam i wpierdzieliłam w ten upał wrzątek rosołu!!
No i grzech - McDonald's! Zamówiłam McWrapa i frytki, jak dojeżdzalismy do domu okazało się,że się walnęli w zamówieniu i były dwa Mc Wrapy. to mąż dał mi jedna kanapkę swoją, aby każdy miał to samo... a że jestem łakomczuchem i oczy zawsze wiecej chca niż żołądek zmieści to zdżarłam wszystko! Pekam ...jesli bedzie dziś żyganko to nie z powodu ciążu