reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

O jojoj jak ja tęsknię tylko za tymi piersiami w 6tygodniu...i lekką sennością... To się zmienia z dnia na dzień, u mnie w połowie 7tygodnia przyszły mdłości i zawroty głowy bleeee...i odrzuca mnie od jedzenia...czekam aż minie :) i cieszyć się że z ciążą jest ok :D

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Moze mdlosci przychodza w momencie pojawienia sie serduszka. Mam nadzieje ze wszystko przede mna [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1469014287-1d1mld.jpeg

Przedstawiam mojego okruszka :-) jest o tydzień większy niż wg OM, pięknie bije serduszko ale przez moje bóle brzucha od wczoraj leżymy w szpitalu, jak bóle się już nie powtórzą to jutro wychodzimy a narazie odpoczywamy sobie :-)
Jedno z najpiękniejszych wspomnień mamusi :) śliczna foteczka :) gratulacje :)

Dziewczyny u mnie z objawów jedynie delikatna tkliwosc piersi została a wczoraj zaczął się 6 tydzień sama nie wiem co o tym myśleć trochę się martwię wizyta dopiero za równy tydzień
U mnie też 6 i wizyta za tydzień :) mnie bolą piersi i rano mam lekkie mdłości. . I od czasu do czasu zaboli mnie podbrzusze a tak to ok :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście, bo plusów jest naprawdę sporo. Ja już teraz wiem,że za kilka lat znów zamarzy mi się noworodek i wszystko co się z nim wiąże, dlatego nie mówię nie - 3 dziecko jak najbardziej, ale później.
Będziecie przygotowywać jakoś Lili do nadejścia rodzeństwa? W tym wieku już jest spora zazdrość.

Izuś85 mnie czasami mdli mocniej z głodu

Truskawka89, cieszę się,że po długim staraniu Wam sie udało :* .

nadia433
, no to masz w domu dorosłego pomocnika :) , jak sie czujesz z ponownym wejściem w pieluszki ? (nie wiem czy juz nie pytałam...)

wszystkozajete a o jakie gadżety pytasz?
Teraz jest wyprzedaż w smyku 50 % na ubrania i buty!

Carolajna32 planowaliście tak szybko 3 dziecko? Jeśli uznajesz pytanie za wścibskie - wybacz.

my z wyprawki sporo rzeczy sie pozbyliśmy, wózek mamy typowo spacerowy, a wiec nie ominie mnie szał zakupów- jupi!

Cluue , witam maluszka :* , mamy z usg taki sam wiek dzieci widzę.
Nasza Lila już od dawna mówi, że chce mieć braciszka albo siostrę. Myślę, że się bardzo ucieszy, gdy jej powiemy. Pytałam ją, a co wtedy, gdy dzidzia będzie płakać. A ona odpowiedziała: będę ją przytulać, dawać zabawki, a ty dasz jej mleczko. [emoji171][emoji171] Ciekawe jak to będzie, gdy rzeczywiście już będzie dzidzia.
Na szczęście mąż ma świetny kontakt z Lilą i po prostu będzie jej poświęcał więcej czasu, żeby nie czuła się odrzucona.
Zamierzam też chodzić na zakupy z Lilą, żeby wybrała jakieś rzeczy dla dzidziusia. No i po porodzie będzie prezent od dzidzi dla Lili. [emoji4]

Ja mam wszystko z wyprawki. Nic nie sprzedałam, nie oddałam. [emoji4]
Wózek Jedo Fyn, który był super, w kolorze biało - niebieskim, uniwersalny dla chłopca i dziewczynki. [emoji4] Mam też łóżeczko, ale zastanawiam się poważnie nad koszem Mojżesza. Podobno rewelacja.

Hej :-) :)

Leuksypida, a to z jakiego miesiąca masz dzieciaczka bo ja mam córeczkę z maja 2014 :blink:

1512, noo to gratuluję a Twoja mama wie? ;-) ;)
Obydwoje rodziców wiedza i wspierają ;)

Dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, dowiedziałam sie ze pęcherzyk wyglada na 5tydzien 1 dzień ciąży. Na razie nie widać serduszka, za 2 tygodnie mam kolejna wizytę i wtedy sie dowiem :) trzymajcie kciuki!

Ja trochę posprzedawalam rzeczy. Muszę wózek kupić i Bujak no i parę malutkich rzeczy jak będzie dziewczynka bo sprzedałam

reklama
Do góry