reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Eveee, mangowawa, cluue gratuluje pięknych maluszków :)

Ja dzis byłam calutki dzien u rodzicow, zażyczyłam sobie gołąbki i mama ugotowała ;) jakos ostatnio kapusty mi sie chce [emoji4]
Co do wyprawki, my nie mamy po córci nic oprócz jednego łóżeczka ktore stoi u teściów. Kołyskę chyba kupimy bo przy Klarze miałam taki wielki kosz na kołach i wystarczył do 5 miesiecy, był super :) łożeczko mielismy bujane, super sprawa, w ekstremalnych sytuacjach miałam sznureczek i w nocy przez sen bujalam jak nie chciała spac [emoji81][emoji81][emoji81]

Co do objawów pytałam o to na wizycie w poniedziałek i powiedziała doktor ze najważniejsze to brak miesiączki, tkliwe piersi, senność i częste siusianie to sa główne objawy i wymiotów absolutnie mi nie życzy :)

U nas różnica wieku bedzie prawie 7 lat, córeczka bardzo sie cieszy z rodzeństwa, ciagle całuje i dotyka brzuszek :) wita sie i żegna z brzuszkiem :) na pewno będzie fajną starszą siostrą i też troszkę pomoże :)

74709jcg0i411sm0.png

Jeszcze miałam napisać o szpitalu. Ja rodziłam na inflanckiej, warunki były takie sobie bo akurat był remont i na sali było po 4 osoby, teraz ponoć są po 3, ogólnie byłam zadowolona, znieczulenie miałam za darmo. No i teraz pracuje tam mój lekarz wiec tylko tam bede rodzic [emoji6]

74709jcg0i411sm0.png

Evee, mangowawa gratulacje!! Aż sama nie mogę doczekać sie swojego usg za 2 tyg.
My mamy wszystko oprócz wanienki :D tez myśle o kołysce, byłam na targach meblowych w marcu i oglądałam cudne kołyski, muszę gdzies odnaleźć katalog to wrzucę linka :)
Ja ciagle jestem głodna i mam ochotę na słodkie, do tego nasilają sie mdłości co mnie dziwi bo w 1 szef ciazy tylko kilka razy mnie modliło a teraz od rana do wieczora.

reklama
Do góry